"D3D11 compatible GPU feature level 11.0" hatası çözülebilir mi?

BlackMaster

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben böyle bir hata aldım çözümü var mı diye araştırırken şöyle bir çözüm yolu buldum. Denenir mi veya olur mu? 3. şimdi, “ekran bağdaştırıcılarını ” genişletirseniz, hem entegre grafik sürücüsünü hem de özel sürücüyü göreceksiniz.

4. tümleşik grafik kartına sağ tıklayın ve "cihazı devre dışı bırak" seçeneğine dokunun.

1667673133785.png

5. cihazı devre dışı bırakmak için “evet”e dokunmanız yeterlidir.

1667673153221.png

Entegre kartı devre dışı bıraktıktan sonra Aygıt Yöneticisi'ni kapatın. Daha sonra bu sorunla karşılaştığınız oyunu oynamaya çalışın. Yalnızca özel GPU'yu kullanacaktır.

Bu, çatışmayı sona erdirmeli ve sorunu kalıcı olarak çözmelidir.

Sistem bileşenleri nedir? Laptop ise bunu yapmayın derim.

Ekran kartin DX11 ve shader pack 5.0 desteklemiyorsa oynayamazsin.

Hocam ben onu demiyorum böyle bir çözüm yolu sunmuşlar bende bunun olmasının ihtimali var mı? Diye soruyorum.

Sistem bileşenleri nedir? Laptop ise bunu yapmayın derim.

Hocam yani bende böyle var biliyorsunuzdur az çok tanıyonuz beni yani buna ekran kartı değil diyen var CPU'dan kullanıyor diyen var ama hocam mesela oyun ekran kartını taradığında onu bulamasa oyunu açabilir mi?

1667673691571.png

DX 11 desteği sonradan ekran kartına eklenmez. Sistem özellikleri nedir?

@BlackMaster sonuçta bu da bir GPU. Maalesef DX 11 isteyen oyunları açmaz.

DX 11 desteği sonradan ekran kartına eklenmez. Sistem özellikleri nedir?

@BlackMaster sonuçta bu da bir GPU. Maalesef DX 11 isteyen oyunları açmaz.

Evet hocam doğru GPU işte ama işte hocam APU diye bir şey diyorlar şu anki olanı devre dışı bıraksam olma ihtimali yani var gibi ama bilemiyorum hocam Intel Core 2 Duo T8100 2.10 GHz 4 GB RAM merak etmeyin normal maç atmayacağım sadece Valorant açılsın.

Evet hocam doğru GPU işte ama işte hocam APU diye bir şey diyorlar şu anki olanı devre dışı bıraksam olma ihtimali yani var gibi ama bilemiyorum hocam Intel Core 2 Duo T8100 2.10 GHz 4 GB RAM merak etmeyin normal maç atmayacağım sadece Valorant açılsın.
Harici ekran kartı yoksa ki varsa da bu sistemde DX11 destekleyen bir kart olduğunu sanmıyorum. Yine açamayacaksınız muhtemelen.

Maalesef açılmaz. APU ise içinde Radeon ekran kartı olan islemcilere denir. Sizin işlemcide bildiğim kadarıyla GPU yok, sizdeki ise Onboard bir GPU.

Maalesef açılmaz. APU ise içinde Radeon ekran kartı olan islemcilere denir. Sizin işlemcide bildiğim kadarıyla GPU yok, sizdeki ise onboard bir GPU.

Ryzen işlemcilerde G ibaresi olan işlemciler, Intel işlemcilerde F ibaresi olmayan tüm işlemciler APU grafik birimine sahiptir. Hocam böyle bir şey yazıyor Intel'lerde var diyorlar hocam peki güvenli modda ekran kartını devre dışı yapsam orada denesem yani bir şey olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı