Merhaba. Ben böyle bir hata aldım çözümü var mı diye araştırırken şöyle bir çözüm yolu buldum. Denenir mi veya olur mu? 3. şimdi, “ekran bağdaştırıcılarını ” genişletirseniz, hem entegre grafik sürücüsünü hem de özel sürücüyü göreceksiniz.
4. tümleşik grafik kartına sağ tıklayın ve "cihazı devre dışı bırak" seçeneğine dokunun.
5. cihazı devre dışı bırakmak için “evet”e dokunmanız yeterlidir.
Entegre kartı devre dışı bıraktıktan sonra Aygıt Yöneticisi'ni kapatın. Daha sonra bu sorunla karşılaştığınız oyunu oynamaya çalışın. Yalnızca özel GPU'yu kullanacaktır.
Bu, çatışmayı sona erdirmeli ve sorunu kalıcı olarak çözmelidir.
Hocam yani bende böyle var biliyorsunuzdur az çok tanıyonuz beni yani buna ekran kartı değil diyen var CPU'dan kullanıyor diyen var ama hocam mesela oyun ekran kartını taradığında onu bulamasa oyunu açabilir mi?
Bu bir çözüm değil. Zaten oyun oynayan bir kullanıcı dizüstünde yüksek performans kartı kullanacağını bilir. Kaldı ki artık entegre çipler bile DX12 destekliyor.
Evet hocam doğru GPU işte ama işte hocam APU diye bir şey diyorlar şu anki olanı devre dışı bıraksam olma ihtimali yani var gibi ama bilemiyorum hocam Intel Core 2 Duo T8100 2.10 GHz 4 GB RAM merak etmeyin normal maç atmayacağım sadece Valorant açılsın.
Evet hocam doğru GPU işte ama işte hocam APU diye bir şey diyorlar şu anki olanı devre dışı bıraksam olma ihtimali yani var gibi ama bilemiyorum hocam Intel Core 2 Duo T8100 2.10 GHz 4 GB RAM merak etmeyin normal maç atmayacağım sadece Valorant açılsın.
Ryzen işlemcilerde G ibaresi olan işlemciler, Intel işlemcilerde F ibaresi olmayan tüm işlemciler APU grafik birimine sahiptir. Hocam böyle bir şey yazıyor Intel'lerde var diyorlar hocam peki güvenli modda ekran kartını devre dışı yapsam orada denesem yani bir şey olur mu?