axoqltl Femtopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 11 Yer Anime Universe Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #1 Ben Discord'dan arkadasımla konusurken birden görev cubuğunda D3DProxyWindow mikrofonunuzu kullanıyor diye gördüm ve ilk defa bunu duyuyorum ve bilgisayarımın güvenliğinden endişe ediyorum. Sebebi nedir acaba?
Ben Discord'dan arkadasımla konusurken birden görev cubuğunda D3DProxyWindow mikrofonunuzu kullanıyor diye gördüm ve ilk defa bunu duyuyorum ve bilgisayarımın güvenliğinden endişe ediyorum. Sebebi nedir acaba?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.509 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 21 Aralık 2021 #2 Windows'un kendi dinleme servisi. Bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS axoqltl Femtopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 11 Yer Anime Universe Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #3 389072 dedi: Windows'un kendi dinleme servisi. Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Ama görev yöneticisindede bulamadım dosyayı. ve en son realm royale indirip oynadım o buna sebep olmuş olabilir mi Artı 0 Eksi
389072 dedi: Windows'un kendi dinleme servisi. Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Ama görev yöneticisindede bulamadım dosyayı. ve en son realm royale indirip oynadım o buna sebep olmuş olabilir mi
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.509 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 21 Aralık 2021 #4 @axoqltl, ben Apex oynarken yaşamıştım. Oyun kaynaklı olabiliyor. Mikrofon kullanan uygulamayı kapadığınızda gidebilir. Artı 0 Eksi
@axoqltl, ben Apex oynarken yaşamıştım. Oyun kaynaklı olabiliyor. Mikrofon kullanan uygulamayı kapadığınızda gidebilir.
UtkuSenturk Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 96 Çözümler 1 21 Aralık 2021 #5 axoqltl dedi: Ama görev yöneticisindede bulamadım dosyayı. Ve en son Realm Royale indirip oynadım o buna sebep olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. 1 Discord'tan indirdiğin dosyalar temiz olmalı. 2 Windows sesin vs doğru gidip gitmediğine bakıyor. Dediğim gibi olamaz. Artı 0 Eksi
axoqltl dedi: Ama görev yöneticisindede bulamadım dosyayı. Ve en son Realm Royale indirip oynadım o buna sebep olmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. 1 Discord'tan indirdiğin dosyalar temiz olmalı. 2 Windows sesin vs doğru gidip gitmediğine bakıyor. Dediğim gibi olamaz.
KS KS axoqltl Femtopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 11 Yer Anime Universe Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #6 Oyunu ve Discord'u kapattım hala açık UtkuSenturk dedi: Hayır. 1 Discord'tan indirdiğin dosyalar temiz olmalı. 2 Windows sesin vs doğru gidip gitmediğine bakıyor. Dediğim gibi olamaz. Genişletmek için tıkla... Discord'dan hiç dosya indirmedim. Artı 0 Eksi
Oyunu ve Discord'u kapattım hala açık UtkuSenturk dedi: Hayır. 1 Discord'tan indirdiğin dosyalar temiz olmalı. 2 Windows sesin vs doğru gidip gitmediğine bakıyor. Dediğim gibi olamaz. Genişletmek için tıkla... Discord'dan hiç dosya indirmedim.