D865GLC Anakart Uyumlu İşlemci Önerisi

Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba, D865GLC anakarta sahibim. (Biliyorum ÇOK eski...) ve takabileceğim en iyi işlemciyi takmak istiyorum. En azından şu anki işlemcimden iyi olsa yeter. Intel'in sitesinde mPGA478 soketi desteklediğini söylüyor fakat pek bir bilgim yok işlemcilerin anakartlara uyumluluğu hakkında. Şu anki işlemcim Intel Celeron (Northwood) 2.40 GHz ve 128 KB önbelleğe sahip. RAM 4x 256 MB (markasını ve MHz'i bilmiyorum) Ekran kartım GeForce FX5500 256 MB. HDD 60 GB ve fanlar vs. stok sanırım, aslında her şey stok. Tek modifiyesi kasanın önünün kırık olması. Bu sayede daha verimli bir soğutma sağlanmış da oluyor. Onu geçtim floppy disk takma yeri var önde... Evet benim yerime üzülmeyin diye diğer özellikleri yazmıyorum (bir şey kalmadı gerçi) benim tek istediğim Youtube'da ses ve görüntü senkronizasyonu olması, masaüstünde kasmaması (tarayıcıyı açınca performans için explorer.exe'yi kapatıyorum :l)

Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim, şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı