Çözüldü DA-C5 sistem Wi-Fi'a bağlanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Wi-Fi yongasi yok anakartin. Wi-Fi baglanmak icin Wi-Fi adaptor. Ama Ethernet kablonuz varsa onu modeme ve anakartin Ethernet portuna baglayin, daha iyi olur.

Wi-Fi yongasi yok anakartin. Wi-Fi baglanmak icin Wi-Fi adaptor. Ama Ethernet kablonuz varsa onu modeme ve anakartin Ethernet portuna baglayin, daha iyi olur.

Çözüm
A520 chipset anakartlarda maalesef Wi-Fi desteği yok.
Dahili Wi-Fi yok diyelim. Yoksa üretici isterse koyabilir. Wi-Fi desteği yok hatalı bir bilgi oluyor.

Bu arada sisteme bir bakayım dedim de Everest PSU varmış...

Dahili Wi-Fi yok diyelim. Yoksa üretici isterse koyabilir. Wi-Fi desteği yok hatalı bir bilgi oluyor.

Uyarınız için teşekkürler.

Hocam bu arada SAPPHIRE RX6650XT ekran kartım var bazen bilgisayarı açtığımda ekran kartı driver görmüyor sağ tık yaptığım zaman amd software gözükmüyor driver silip tekrar kurmak zorunda kalıyorum herhangi bir çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:

Everest psu degistirdim. FSP yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…