Dediğiniz gibi TUF daha mantıklı olduğu için onu seçtim ama RAM olayında tek tek aldığımda ki ücretle İtopyadan 2x8 GB aldığımda aynı fiyata denk geliyor. O olayı anlamadım.Anakart yükseltmesi gereksiz olur. İlla değiştirecekseniz 297 TL farkla TUF olanı seçin. RX590 ekleyebilirsiniz performans açısından 15-20 FPS daha iyi performans alırsınız. RAM'i tek kanal yerine çift kanal alırsanız daha iyi olur. Şöyle önereyim, tek kanal 8 GB olanı alın siz sonra da aynı RAM'den sipariş edip kendiniz takın. Daha ucuza gelecektir.
Arkadaş karıştırmış sanırım. 2x8 olarak almanız gerek şeklidne yazmış ama tam anlaşılmamış. 2x8 alın.Dediğiniz gibi TUF daha mantıklı olduğu için onu seçtim ama RAM olayında tek tek aldığımda ki ücretle İtopyadan 2x8 GB aldığımda aynı fiyata denk geliyor. O olayı anlamadım.
Anakart yükseltmesi gereksiz olur. İlla değiştirecekseniz 297 TL farkla TUF olanı seçin. RX590 ekleyebilirsiniz performans açısından 15-20 FPS daha iyi performans alırsınız. RAM'i tek kanal yerine çift kanal alırsanız daha iyi olur. Şöyle önereyim, tek kanal 8 GB olanı alın siz sonra da aynı RAM'den sipariş edip kendiniz takın. Daha ucuza gelecektir.
Sizce dediğim gibi bir yükseltme sisteme iyi gelir mi?Arkadaş karıştırmış sanırım. 2x8 olarak almanız gerek şeklidne yazmış ama tam anlaşılmamış. 2x8 alın.
Kaç FPS alacağını sistem belirler. Öyle hop RX580'den RX590'a yükseltince 15 FPS fazla alırsın ibaresi yanlış. Bu tür yorumlar beni sinirlendiriyor.
Bir de bu sistemde Ryzen 5 2600 var işimi görür mü?Anakart yükseltmesi gereksiz olur. İlla değiştirecekseniz 297 TL farkla TUF olanı seçin. RX590 ekleyebilirsiniz performans açısından 15-20 FPS daha iyi performans alırsınız. RAM'i tek kanal yerine çift kanal alırsanız daha iyi olur. Şöyle önereyim, tek kanal 8 GB olanı alın siz sonra da aynı RAM'den sipariş edip kendiniz takın. Daha ucuza gelecektir.
Ben de 3000 mhz ram kullanmıştım teşekkür ederim.Anakartı TUF B450-Plus'a çevir. Diğer parçalar gayet mantıklı. RAM frekansını yüksek tutmaya çalış. 3000 MHz önerilir.
Zaten direk onu taktım mı 15-20 FPS fazla alırsınız demedim. Arkadaş R5 2600 ile kullanacak, yani darboğaz falan olmaz. Sen gidip RX570'den 590'a yükseltirsen performansın da oyunlarda 15-20 FPS yükselir, genel olarak yani oyundan oyuna değişebilir. Ben o yorumu yazarken arkadaş R5 2600 kullanırken RX590 alında pentium 4'e geçmeyeceğine göre FPS artışı görür oyunlarda.Arkadaş karıştırmış sanırım. 2x8 olarak almanız gerek şeklidne yazmış ama tam anlaşılmamış. 2x8 alın.
Kaç FPS alacağını sistem belirler. Öyle hop RX580'den RX590'a yükseltince 15 FPS fazla alırsın ibaresi yanlış. Bu tür yorumlar beni sinirlendiriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.