DA-G2 hazır sistemi ekleme yaparak satın alma

RachenaX

Decapat
Daha fazla  
DA-G2 sisteme RX 590 Sapphire Nitro+, Asus Prime B450M-A, Corsair Vengeance 16 GB, Seageate 1TB hard diskini ekledim. Kullanışlı olur mu?

Anakart yükseltmesi gereksiz olur. İlla değiştirecekseniz 297 TL farkla TUF olanı seçin. RX590 ekleyebilirsiniz performans açısından 15-20 FPS daha iyi performans alırsınız. RAM'i tek kanal yerine çift kanal alırsanız daha iyi olur. Şöyle önereyim, tek kanal 8 GB olanı alın siz sonra da aynı RAM'den sipariş edip kendiniz takın. Daha ucuza gelecektir.

Anakart yükseltmesi gereksiz olur. İlla değiştirecekseniz 297 TL farkla TUF olanı seçin. RX590 ekleyebilirsiniz performans açısından 15-20 FPS daha iyi performans alırsınız. RAM'i tek kanal yerine çift kanal alırsanız daha iyi olur. Şöyle önereyim, tek kanal 8 GB olanı alın siz sonra da aynı RAM'den sipariş edip kendiniz takın. Daha ucuza gelecektir.
Dediğiniz gibi TUF daha mantıklı olduğu için onu seçtim ama RAM olayında tek tek aldığımda ki ücretle İtopyadan 2x8 GB aldığımda aynı fiyata denk geliyor. O olayı anlamadım.

Dediğiniz gibi TUF daha mantıklı olduğu için onu seçtim ama RAM olayında tek tek aldığımda ki ücretle İtopyadan 2x8 GB aldığımda aynı fiyata denk geliyor. O olayı anlamadım.
Arkadaş karıştırmış sanırım. 2x8 olarak almanız gerek şeklidne yazmış ama tam anlaşılmamış. 2x8 alın.

Kaç FPS alacağını sistem belirler. Öyle hop RX580'den RX590'a yükseltince 15 FPS fazla alırsın ibaresi yanlış. Bu tür yorumlar beni sinirlendiriyor.

Arkadaş karıştırmış sanırım. 2x8 olarak almanız gerek şeklidne yazmış ama tam anlaşılmamış. 2x8 alın.

Kaç FPS alacağını sistem belirler. Öyle hop RX580'den RX590'a yükseltince 15 FPS fazla alırsın ibaresi yanlış. Bu tür yorumlar beni sinirlendiriyor.
Sizce dediğim gibi bir yükseltme sisteme iyi gelir mi?

Bir de bu sistemde Ryzen 5 2600 var işimi görür mü?
Anakartı TUF B450-Plus'a çevir. Diğer parçalar gayet mantıklı. RAM frekansını yüksek tutmaya çalış. 3000 MHz önerilir.
Ben de 3000 mhz ram kullanmıştım teşekkür ederim.

Screenshot_2019-01-29-18-39-37-1.jpeg

Zaten direk onu taktım mı 15-20 FPS fazla alırsınız demedim. Arkadaş R5 2600 ile kullanacak, yani darboğaz falan olmaz. Sen gidip RX570'den 590'a yükseltirsen performansın da oyunlarda 15-20 FPS yükselir, genel olarak yani oyundan oyuna değişebilir. Ben o yorumu yazarken arkadaş R5 2600 kullanırken RX590 alında pentium 4'e geçmeyeceğine göre FPS artışı görür oyunlarda.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı