Sinerji HE-1 Ryzen 5 5500 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RTX2060 [Mert Bayantemur] [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Talos Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Prometheus Intel Core 12100F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Stok kovala Amazon Japonya hesabı aç. Kredi kartını tanımla. Stok kovala. Stok geldiği gibi al.
Amazon Japonya için kredi kartı zorunlu. Garanti durumu nasıl işliyor bilmiyorum onu araştır. Bozulacağını da pek zannetmiyorum. Zaten TR'den aldığın kart ile mining yaparsan garanti dışı oluyor diye biliyorum.
17 bin TL bütçen olduğunu var sayarsak geriye 7400 TL kalıyor.
O para ile işlemci RAM anakart PSU SSD al.
İkinci el temiz tercih edebilirsin.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Geriye 1400 tl kalıyor. Kalan para ile sıfır 480 gb ssd al. Birde 500 GB harddisk. Windowsu SSD ye kur.
Bu sistem yukarda ki sistemleri tokatlar. Ekran kartında vergi çıkabilir. Onu bi araştır.