DA-G7 Donanım Arşivi hazır sistem alınır mı?

Mertt01

Yoctopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar selam dün Donanım Arşivi yeni bir video çekti.
Ben bu sistemi satın aldım fakat pek güven vermedi parçaları bozulur da geri dönüş alamam gibisinden ekran kart fiyatı 13K civarı ve ben bu sistemi 16 k ya aldım gerçekten uygun sizce siparişi iptal etmeli miyim? İtopya güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bunu alabildiysen çok şanslısın kesinlikle iade etmek vb. gibi saçma düşüncelere girme. Muhteşem bir sistem fiyatına göre.
Tamamdır teşekkür ederim fikir belirttiğin için :))

Tek ekleme olarak SSD yapabilirsiniz. Sistem güzel ama SSD o bilgisayara yakışmamış.
Anakart tek ssd alıyor ben stoklar hemen biter diye ekleme yapmadım bilgisayar gelince bilgilendiririm isterseniz

İptal etme. O fiyata bedava sistem. Çok az stoktan kampanya yaptılar, o yüzden çok ucuz.

Tamamdır teşekkür ederim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar selam dün Donanım Arşivi yeni bir video çekti.
Ben bu sistemi satın aldım fakat pek güven vermedi parçaları bozulur da geri dönüş alamam gibisinden ekran kart fiyatı 13K civarı ve ben bu sistemi 16 k ya aldım gerçekten uygun sizce siparişi iptal etmeli miyim? İtopya güvenilir mi?

Ben de alacaktım bunu. 1 saate sistem stok bitmiş.

Yakın zamanda başka hangi YouTube kanalları F/P sistem çıkaracak?

Benim kuzenim daha yeni şu sistemi aldı
Khopesh 6650 XT | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RX 6650 XT 8 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Tavsiye edebilirim

Ben de alacaktım bunu. 1 saate sistem stok bitmiş.

Evet, ben alırken stok bitti demişti fakat zorladım ve aldım bazen buga giriyor sen yinede dene şansını

Anakart tek SSD alıyor ben stoklar hemen biter diye ekleme yapmadım, bilgisayar gelince bilgilendiririm isterseniz.
Birebir aynı şekilde satın aldım. Stok biter diye özelleştirmeye bakamadım hiç. SSD'yi satıp daha kaliteli bir şey alınabilir. Sistemdeki tek eksi bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı