Hard Lee Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 203 10 Eylül 2023 #11 Hocam kaçıncı dakikada aldığınızı hatırlıyor musunuz merak ediyorum da , tahmini olarak ya da ?
Mertt01 Yoctopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #12 Hard Lee dedi: Hocam kaçıncı dakikada aldığınızı hatırlıyor musunuz merak ediyorum da , tahmini olarak ya da ? Genişletmek için tıkla... Hocam ya 4. yada 9. dakikada almışım yayınlanma tarihini bilmiyorum o yüzden 170981 dedi: Eğer bunu alabildiysen çok şanslısın kesinlikle iade etmek vb. gibi saçma düşüncelere girme. Muhteşem bir sistem fiyatına göre. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir ibare var farklı bir parça gelme durumu olmaz değil mi? Caner Uncu dedi: İptal etme. O fiyata bedava sistem. Çok az stoktan kampanya yaptılar, o yüzden çok ucuz. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle denmiş farklı parçalar gelmez değil mi? Dosya Ekleri IMG_2072.png 156,3 KB · Görüntüleme: 48 IMG_2072.png 156,3 KB · Görüntüleme: 50
Hard Lee dedi: Hocam kaçıncı dakikada aldığınızı hatırlıyor musunuz merak ediyorum da , tahmini olarak ya da ? Genişletmek için tıkla... Hocam ya 4. yada 9. dakikada almışım yayınlanma tarihini bilmiyorum o yüzden 170981 dedi: Eğer bunu alabildiysen çok şanslısın kesinlikle iade etmek vb. gibi saçma düşüncelere girme. Muhteşem bir sistem fiyatına göre. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir ibare var farklı bir parça gelme durumu olmaz değil mi? Caner Uncu dedi: İptal etme. O fiyata bedava sistem. Çok az stoktan kampanya yaptılar, o yüzden çok ucuz. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle denmiş farklı parçalar gelmez değil mi?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 10 Eylül 2023 #13 Mertt01 dedi: Hocam böyle denmiş farklı parçalar gelmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sizin satın aldığınız dışında size farklı bir şey göndeririz dememişler, sistemin bileşenleri stok durumuna göre değişir demişler. Yani X ürünü biterse Y ürünü koyar tekrar satışa koyarız anlamında.
Mertt01 dedi: Hocam böyle denmiş farklı parçalar gelmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sizin satın aldığınız dışında size farklı bir şey göndeririz dememişler, sistemin bileşenleri stok durumuna göre değişir demişler. Yani X ürünü biterse Y ürünü koyar tekrar satışa koyarız anlamında.