DA-G7 sistem nasıldır?

Güzel sistemdir.
SSD kısmından Kioxia Exceria seç öyle al.
MSI olması sizi aldatmasın. DRAM'siz, giriş seviyesi E13t kontrolcü ve Intel QLC NAND kullanıyor. Exceria çok daha mantıklı.
Edit : Alım yapmışsınız yeni fark ettim k.b. Hayırlı olsun güzel sistem.

Teşekkürler dostum

Ben intel hiç kullanmadıgım için biraz soğuğum açıkcası amd ryzen daha güven veriyor bana göre teşekkür ederim yinede

Ben olsam 4060 tercih etmezdim ama hayırlı olsun.

Niye

Bu bütçe de daha iyi hangi kart ve sistem var acaba? 3060 filan önermek mızıkmak yok haa.

Öncelikle o konuşma tarzına dikkat et.

1. olarak ben bir fikir beyan ettim önereceğimi söylemedim.

2. olarak 4060'ın bir özelliği yok DLSS açabiliyorsunuz bir tek (DLSS 3.1'in 3000 serisine de geleceği söyleniyor )

3. olarak 6700 XT 4060'dan %20 daha güçlü ve neredeyse aynı fiyatta hatta daha ucuz. 4060 12K bandında iken 6700 XT 11k civarlarında geziyor.

Mesajlarına bakılırsa hangi akla hizmet ettiğin görülüyor zaten. O yüzden çok bir şey söylemeden geçiyorum. 6600 XT vs 4060 izle de 6K daha ucuz kart nasıl neredeyse 4060 ile aynı performansı verebiliyor bunun açıklamasını o dar kafana sokabilecek misin? Çünkü NVIDIA'dan başka bir şey bilmiyorsun gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…