S serkanf Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 63 Makaleler 1 29 Aralık 2019 #1 İtopya sitesinde "DA-MD1" bilgisayar var. Eğer bir sıkıntı olursa para iade garantisi var mi yoksa para puan şeklinde bir iade mi var? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2019
İtopya sitesinde "DA-MD1" bilgisayar var. Eğer bir sıkıntı olursa para iade garantisi var mi yoksa para puan şeklinde bir iade mi var?
M3R4KLI Kilopat Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #2 Sistem parca parca alımda 4200liraya geliyor. Sence alınmalı mı?
A ArdaAltındiş Centipat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 6 29 Aralık 2019 #3 Ben bilgisayarı aldım bir hafta kadar sonra teslim edilecek iyi bir pc ye benziyor bakalım
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 29 Aralık 2019 #4 Kasanın hava aldığı bir yer var mı? Ben göremedim de.
S serkanf Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 63 Makaleler 1 29 Aralık 2019 #5 M3R4KLI dedi: Sistem parca parca alımda 4200liraya geliyor. Sence alınmalı mı? Genişletmek için tıkla... itopyadan alisveris yapana sormak lazim guvenlimi
M3R4KLI dedi: Sistem parca parca alımda 4200liraya geliyor. Sence alınmalı mı? Genişletmek için tıkla... itopyadan alisveris yapana sormak lazim guvenlimi
Mersinli33 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 1.078 Makaleler 2 Çözümler 5 29 Aralık 2019 #6 VGAMonitorluAdam dedi: Kasanın hava aldığı bir yer var mı? Ben göremedim de. Genişletmek için tıkla... Ön taraftan alıyor.
VGAMonitorluAdam dedi: Kasanın hava aldığı bir yer var mı? Ben göremedim de. Genişletmek için tıkla... Ön taraftan alıyor.
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 29 Aralık 2019 #7 VGAMonitorluAdam dedi: Kasanın hava aldığı bir yer var mı? Ben göremedim de. Genişletmek için tıkla... Önü mesh bir kasaya bunu demen saçma değil mi?
VGAMonitorluAdam dedi: Kasanın hava aldığı bir yer var mı? Ben göremedim de. Genişletmek için tıkla... Önü mesh bir kasaya bunu demen saçma değil mi?
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 29 Aralık 2019 #8 RevDeisDou dedi: Körsün demekki. Genişletmek için tıkla... Hayırdır ya anan baban sipariş mi verdi sistemi, niye bu kadar atarlandın şimdi yorumuma? Gayet normal bir soru sordum, ön panelin açık mı kapalı mı olduğu belli olmuyor.
RevDeisDou dedi: Körsün demekki. Genişletmek için tıkla... Hayırdır ya anan baban sipariş mi verdi sistemi, niye bu kadar atarlandın şimdi yorumuma? Gayet normal bir soru sordum, ön panelin açık mı kapalı mı olduğu belli olmuyor.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.715 Makaleler 5 Çözümler 38 29 Aralık 2019 #9 VGAMonitorluAdam dedi: Kasanın hava aldığı bir yer var mı? Ben göremedim de. Genişletmek için tıkla... Kasa gayet güzel ve kullanışlı. Havada alabiliyor merak etmeyin
VGAMonitorluAdam dedi: Kasanın hava aldığı bir yer var mı? Ben göremedim de. Genişletmek için tıkla... Kasa gayet güzel ve kullanışlı. Havada alabiliyor merak etmeyin
Yusuf_5959 Centipat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 29 Aralık 2019 #10 VGAMonitorluAdam dedi: Kasanın hava aldığı bir yer var mı? Ben göremedim de. Genişletmek için tıkla... İşiniz gücünüz işini hakkıyla yapan adamlara laf yetiştirmek... Napsaydi kardeşim az daha verip (600 TL!) "hava alan!" kasa mı kullansaydı!
VGAMonitorluAdam dedi: Kasanın hava aldığı bir yer var mı? Ben göremedim de. Genişletmek için tıkla... İşiniz gücünüz işini hakkıyla yapan adamlara laf yetiştirmek... Napsaydi kardeşim az daha verip (600 TL!) "hava alan!" kasa mı kullansaydı!