Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 18 Eylül 2020 #21 letmenow dedi: Cooler Master'a güven olmaz deyip Power Boost önermesi peki? Genişletmek için tıkla... Benim kasam Power Boost soğutması vs. gayet iyi Power Boost'a karşı çok büyük bir ön yargı var bence.
letmenow dedi: Cooler Master'a güven olmaz deyip Power Boost önermesi peki? Genişletmek için tıkla... Benim kasam Power Boost soğutması vs. gayet iyi Power Boost'a karşı çok büyük bir ön yargı var bence.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.359 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 18 Eylül 2020 #22 airsword19 dedi: Malesef hocam maksimum 5600. Genişletmek için tıkla... Bekleyin biraz madem. Her hafta başka kasa çıkıyor zaten.
airsword19 dedi: Malesef hocam maksimum 5600. Genişletmek için tıkla... Bekleyin biraz madem. Her hafta başka kasa çıkıyor zaten.
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 2 18 Eylül 2020 #23 Chavox dedi: Benim kasam Power Boost soğutması vs. gayet iyi Power Boost'a karşı çok büyük bir ön yargı var bence. Genişletmek için tıkla... Soğutması güzel de psu korkutmuyor değil.
Chavox dedi: Benim kasam Power Boost soğutması vs. gayet iyi Power Boost'a karşı çok büyük bir ön yargı var bence. Genişletmek için tıkla... Soğutması güzel de psu korkutmuyor değil.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.133 Çözümler 9 Yer Saratov 18 Eylül 2020 #24 Chavox dedi: Benim kasam Power Boost soğutması vs. gayet iyi Power Boost'a karşı çok büyük bir ön yargı var bence. Genişletmek için tıkla... Kasa için demiyorum içinde ki PSU'yu diyorum.
Chavox dedi: Benim kasam Power Boost soğutması vs. gayet iyi Power Boost'a karşı çok büyük bir ön yargı var bence. Genişletmek için tıkla... Kasa için demiyorum içinde ki PSU'yu diyorum.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 18 Eylül 2020 #25 CM'ye güven olmaz diyen insan ironi yapmıyorsa bu forumu terk edebilir, gitsin PB,JD,GP öven yerlerde takılsın.
CM'ye güven olmaz diyen insan ironi yapmıyorsa bu forumu terk edebilir, gitsin PB,JD,GP öven yerlerde takılsın.
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 2 18 Eylül 2020 #26 Lee Yubin dedi: Bekleyin biraz madem. Her hafta başka kasa çıkıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam bu gidişle vazgeçeceğim gibi ya uzun zamandır içimde oyun oynama isteği var bir türlü denk gelmedi bu sefer gelmiş gibiydi yine olmadı galiba.
Lee Yubin dedi: Bekleyin biraz madem. Her hafta başka kasa çıkıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam bu gidişle vazgeçeceğim gibi ya uzun zamandır içimde oyun oynama isteği var bir türlü denk gelmedi bu sefer gelmiş gibiydi yine olmadı galiba.
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 18 Eylül 2020 #27 Bir yorum yaptık linçlendik arkadaş tamam bir daha övmeyiz.
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 2 18 Eylül 2020 #28 O zaman sorumu corsair mi cooler master mı olarak değiştiriyorum 120 tl ekstradan verip cooler master almaya değer mi değmez mi?
O zaman sorumu corsair mi cooler master mı olarak değiştiriyorum 120 tl ekstradan verip cooler master almaya değer mi değmez mi?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 18 Eylül 2020 #29 MB511'in hava akışı çok iyidir, ikisi de sizi üzmez fakat 120 TL vermeye değer.
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.519 Çözümler 2 18 Eylül 2020 #30 Uton dedi: MB511'in hava akışı çok iyidir, ikisi de sizi üzmez fakat 120 TL vermeye değer. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler tahmini ne zamana gelir stok bir tahmininiz var mı?
Uton dedi: MB511'in hava akışı çok iyidir, ikisi de sizi üzmez fakat 120 TL vermeye değer. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler tahmini ne zamana gelir stok bir tahmininiz var mı?