S sami yıldızz Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 100 Yer ANKARA 13 Haziran 2020 #1 Donanım arşivinin yeni çıkardığı sistemi İtopya mağazasından alabilir miyim? Neden diye sorarsanız annemle babam internetten sipariş etmeme izin vermez doğal olarak çünkü az para değil. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2020
Donanım arşivinin yeni çıkardığı sistemi İtopya mağazasından alabilir miyim? Neden diye sorarsanız annemle babam internetten sipariş etmeme izin vermez doğal olarak çünkü az para değil.
MermisiİşlemeyenAdam Decapat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 390 13 Haziran 2020 #3 İtopya'dan alma bence pişman olursun.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 13 Haziran 2020 #4 Montajlamadan direk alabilirsin ama montaj istersen birkaç gün veya bir hafta sonra gelin diyebilirler.
Montajlamadan direk alabilirsin ama montaj istersen birkaç gün veya bir hafta sonra gelin diyebilirler.
E Egemen Giray Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 432 Çözümler 4 13 Haziran 2020 #5 Kardeş alabilirsin ama sakın AMD ekran kartı alma ben pişman oldum iade edeceğim.
İ İmamın Abdest Suyu Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 224 13 Haziran 2020 #6 Sistem gayet güzel çekinmeden al
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #7 Egemen Giray dedi: Kardeş alabilirsin ama sakın AMD ekran kartı alma ben pişman oldum iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Modeli nedir?
Egemen Giray dedi: Kardeş alabilirsin ama sakın AMD ekran kartı alma ben pişman oldum iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Modeli nedir?
E Egemen Giray Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 432 Çözümler 4 13 Haziran 2020 #8 Karamurselee dedi: Modeli nedir? Genişletmek için tıkla... RX5700. İmamın Abdest Suyu dedi: Sistem gayet güzel çekinmeden al. Genişletmek için tıkla... Zaten güzelde ben RX5700 almıştım siyah ekran hatasıyla karşılaştım. Biraz şans işi eğer güzel gelirse mutlu olursun sistemden.
Karamurselee dedi: Modeli nedir? Genişletmek için tıkla... RX5700. İmamın Abdest Suyu dedi: Sistem gayet güzel çekinmeden al. Genişletmek için tıkla... Zaten güzelde ben RX5700 almıştım siyah ekran hatasıyla karşılaştım. Biraz şans işi eğer güzel gelirse mutlu olursun sistemden.
I IEDIKraL Hectopat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2020 #9 arkadaşlar acaba bios güncel olarak mı geliyor bir fikriniz var mı bende aldım bekliyorum eğer bios güncel olmassa benim için aşırı sıkıntı
arkadaşlar acaba bios güncel olarak mı geliyor bir fikriniz var mı bende aldım bekliyorum eğer bios güncel olmassa benim için aşırı sıkıntı
S sami yıldızz Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 100 Yer ANKARA 14 Haziran 2020 #10 IEDIKraL dedi: arkadaşlar acaba bios güncel olarak mı geliyor bir fikriniz var mı bende aldım bekliyorum eğer bios güncel olmassa benim için aşırı sıkıntı Genişletmek için tıkla... W10 kurmayı biliyor musunuz? Sanırım onlar w10 kurup gönderiyorlar.. Müşteri hizmetlerini arayabilirsin.
IEDIKraL dedi: arkadaşlar acaba bios güncel olarak mı geliyor bir fikriniz var mı bende aldım bekliyorum eğer bios güncel olmassa benim için aşırı sıkıntı Genişletmek için tıkla... W10 kurmayı biliyor musunuz? Sanırım onlar w10 kurup gönderiyorlar.. Müşteri hizmetlerini arayabilirsin.