E Egemen Giray Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 432 Çözümler 4 14 Haziran 2020 #11 Ben almıştım Windows10 kurman lazım BIOS zaten güncel geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben almıştım Windows10 kurman lazım BIOS zaten güncel geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
I IEDIKraL Hectopat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #13 sami yıldızz dedi: W10 kurmayı biliyor musunuz? Sanırım onlar w10 kurup gönderiyorlar.. Müşteri hizmetlerini arayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onda sıkıntı yok sadece bios güncel olmassa eski nesil bir işlemci gerekiyormuş kurmak için . Yaşadığım yerde eski nesil işlemci bulmak sıkıntı knk
sami yıldızz dedi: W10 kurmayı biliyor musunuz? Sanırım onlar w10 kurup gönderiyorlar.. Müşteri hizmetlerini arayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onda sıkıntı yok sadece bios güncel olmassa eski nesil bir işlemci gerekiyormuş kurmak için . Yaşadığım yerde eski nesil işlemci bulmak sıkıntı knk
S Suavi Tanır Yoctopat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #14 itopyadan daha önce Moov almıştım, memnun kaldım.