DA-V.35 vs TB-V3.5 Killer

Grav1TY

Decapat
Öncelikle herkese merhaba. Bu aralar çok konu açtım, şimdiden kusura bakmayın.
Benim size bir sorum olacak. Donanım arşivi V3.5 adında bir bilgisayar çıkardı. Sistem linki:
Buna rakip olarak da Teknobiyotik her ne kadar videosunu henüz yayınlamamış olsalarda çıkardıkları sistemi sitede satışa sundular:
Size sorum şu: Teknobiyotik'in sisteminde ekran kartını RX570 4 GB yapınca 2800 oluyor V3.5 ile aynı 1600 yerine 2600 geliyor diğer bileşenler vs. kaliteli mi? Hangisi alınmalı?
Düzenleme: Başlıkta V3.5 yazağıma V.35 yazmışım üzgünüm.

Son düzenleme:
Ekran kartını düşürünce fiyat artmıyor azalıyor. Ekran kartını düşürmene gerek yok. Değişecekse bana göre kasa ve güç kaynağı olabilir.

Ekran kartını düşürünce fiyat artmıyor azalıyor. Ekran kartını düşürmene gerek yok. Değişecekse bana göre kasa ve güç kaynağı olabilir.
Kusura bakmayın yanlış yazmışım şimdi düzelttim. Bütçem ucu ucuna yetiyor.

Teknobiyotikteki sistem daha iyi bana göre ekran kartını gerçekten iyi seçmişler. Ancak alırken şunu belirteyim kargo parasını siz ödüyorsunuz yani ekstra maliyeti de olacaktır.
Teşekkürler cevabın için eklemeye çalışacağım alabilirsem RX580 yoksa RX570. Peki diğer bileşenler nasıl?

Teşekkürler cevabın için eklemeye çalışacağım alabilirsem RX580 yoksa RX570. Peki diğer bileşenler nasıl?
Genel olarak ortalama sayılır. Değiştirme şansım olsaydı kasa olurdu kötü değil ancak görünüşünden dolayı düşünürdüm. Ekran kartını düşürmemeye çalışın bence.
SSD'lerde bazılarında kronik sorunlar vardı onu da belirteyim şans işi ama bilginiz olsun.

Tekrardan sağolun internetten ekran kartlarının karşılaştırma videolarını izledim %10-15 fark var arada benim gördüğüm kadarıyla o yüzden RX570 düşünüyorum ama alabilirsem RX580'li versiyonunu almaya çalışacağım. Kasa konusunda benim için önemli olan hava akışı o da iyiymiş açıkçası görüntüsü de hoşuma gitti. Ssd konusunda da aklım karışık forumda memnun olanlar da var. Galiba SSD'yi değiştirmeyeceğim. Bir de monitör de alacağım LG 22MK400H-B 75Hz 1ms nasıldır? Veya 500-550 bandında önerebileceğiniz başka bir monitör var mı? 75Hz 1ms 560 lira çok uygun geldi açıkçası.

O fark fazla VRAM isteyen oyunlarda artabilir. Fazla ilerisini düşünüyorsanız 8 GB uzun vadede baya yeterli olacaktır.
Seçeceğiniz monitör sanırım en uygun fiyatlısı. Daha ucuzunu bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…