DA-V3.5 hazır sistem alınmalı mı?

cany98

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, yeni çıkan bu sistemi içeriği değiştirerek almayı düşünüyorum. Şöyle ki;

• Ryzen 5 3600
  • MSI B450M PRO-Vdh Plus
  • G.Skill 8X2 GB Ripjaws 3200MHZ RAM
  • MSI Radeon RX590 Armor 8 GB
  • Corsair Carbide Spec-Delta RGB Kasa (550W 80+ PSU Dahil)
  • Seagate Barracuda 1TB HDD
  • Samsung 860 Evo 250GB SSD

İçeriği bu şekil düzenleyip almayı düşünüyorum. Sizce bu sistem alınır mı? Ayrıca 550W PSU bu sisteme yeterli gelir mi? Görüşlerinizi almak isterim.

sisteminiz güzel olmuş lakin v3.5 çerçevesinde değil de başka sistemlerde daha hesaplı olabilir zira anakart ve kasa aynı. yani buna v3.5 demek hata olur. Ama sistem güzel ve psu da yeterli gelir.

sisteminiz güzel olmuş lakin v3.5 çerçevesinde değil de başka sistemlerde daha hesaplı olabilir zira anakart ve kasa aynı. yani buna v3.5 demek hata olur. Ama sistem güzel ve psu da yeterli gelir.

Daha hesaplı sistemlerden örnek verebilir misiniz?

Fiyat tahmin etmece mi oynuyoruz? Mantıklı bir öneri için sistem fiyatını ve max bütçeni belirtmelisin.

Fiyat tahmin etmece mi oynuyoruz? Mantıklı bir öneri için sistem fiyatını ve max bütçeni belirtmelisin.

Fiyat tahmin etmece oynamıyoruz, bu yersiz tepkini anlayamadım. Yukarıda belirttiğim sistem ve sorular belli. Polemik yaratmaya gerek yok. Cevaplamayacaksanız yazmayabilirsiniz.

Fiyat tahmin etmece oynamıyoruz, bu yersiz tepkini anlayamadım. Yukarıda belirttiğim sistem ve sorular belli. Polemik yaratmaya gerek yok. Cevaplamayacaksanız yazmayabilirsiniz.
Ben de senin tepkini anlayamadım. Ne dedim ki şimdi? Daha iyi sistem önerecektim belki, neden sinirlendin? Fiyatı uygunsa 600W bir PSU alman daha iyi olur. Kasa hava akışı nasıl bilmiyorum ama ekran kartı Armor serisi olduğu için iyi bir kasa olması lazım. Diğer seçimlerin güzel.

DADG2 den de aynı parçaları topla hangisi ucuzsa onu al

DADG2 den de aynı parçaları topla hangisi ucuzsa onu al

Dadg2'nin kasası hoş değil hava akışı kötü diyorlar. Kasasıni CM Masterbox MB511 yapinca 5.870 TL oluyor, ilk başta yazdığım sistem 5.693TL. Fiyat farkı muhtemelen kasalarin psularından dolayıdır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…