DA V3.5 sistem formattan sonra oyunlarda takılma

İşletim sistemi
Windows 10

MahanN

Hectopat
Merhaba öncelikle adım Mahan. Bilgisayarımın özellikleri oyunlarda 300-400 FPS alırken bir anlık oyunum donuyor. Sistemi merak edenler donanım arşivi 3.5. Sorun o değil, sorun olan şey ben format atttım formattan önce böyle bir şey yoktu formatta diski biçimlendiremedim o yüzden farkı bir video izleyecek adamın yaptıklarını yaptım. Sırayla ne yaptım, CMD'yi açıp bunları yazdım seleckt disk 0 convert to GPT gibi şeyler yazdım heralde. Bu komutu yazdığım için her oyunum donuyor diye düşünüyorum. Sistemim yüksek bir sistem böyle olmaması lazım yani 300-400 FPS aldığım bilgisayarda oyunum takılıyor ve bu bana çok şey kaybettiriyor. Ölüyorum sürekli. Yardımcı olabilecek var mıdır?

1594792514913.png

1594792527133.png

Zaten USB'den attımda format atarken biçimlendirmededim orası pasifti sonrada o yüzden oradan CMD'yi açıp komut yazmam gerekiyormuş YouTube'da adam öyle yapıyordu cmdede yazdığım kod buydu yazınca pasif değil aktif oluyordu biçimlendirme sonrada atabiliyordum komut bu select disk 0 convert to GPT yaptım bu komutu yazdım açıldı formatı attım ama o günden beri her oyunda drop var takılma var FPS düşmüyor ama drop yiiyorum

1594797263941.png

Bende 20.5.1 var
20.4.2 Adrenalin sürücüsünü kurmayı deneyin.
araştırığımda daha az fps değeri veriyor bence iyi olmayabilir

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı