Merhaba öncelikle adım Mahan. Bilgisayarımın özellikleri oyunlarda 300-400 FPS alırken bir anlık oyunum donuyor. Sistemi merak edenler donanım arşivi 3.5. Sorun o değil, sorun olan şey ben format atttım formattan önce böyle bir şey yoktu formatta diski biçimlendiremedim o yüzden farkı bir video izleyecek adamın yaptıklarını yaptım. Sırayla ne yaptım, CMD'yi açıp bunları yazdım seleckt disk 0 convert to GPT gibi şeyler yazdım heralde. Bu komutu yazdığım için her oyunum donuyor diye düşünüyorum. Sistemim yüksek bir sistem böyle olmaması lazım yani 300-400 FPS aldığım bilgisayarda oyunum takılıyor ve bu bana çok şey kaybettiriyor. Ölüyorum sürekli. Yardımcı olabilecek var mıdır?
Zaten USB'den attımda format atarken biçimlendirmededim orası pasifti sonrada o yüzden oradan CMD'yi açıp komut yazmam gerekiyormuş YouTube'da adam öyle yapıyordu cmdede yazdığım kod buydu yazınca pasif değil aktif oluyordu biçimlendirme sonrada atabiliyordum komut bu select disk 0 convert to GPT yaptım bu komutu yazdım açıldı formatı attım ama o günden beri her oyunda drop var takılma var FPS düşmüyor ama drop yiiyorum