DA-V4 vs Alpha 9416

bibitmediniz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhabalar, yaz tatilini boş geçirmek istemediğimden çalışma girişiminde bulunacağım. Çalışma amacım da tabii ki oyun bilgisayarı almak. Yaklaşık 2-2.5 ay çalışacağım.Bütçe hesaplamalarıma göre 4800-5000 TL arası olacak. Hangi sistemi alsam diye düşünüyorum, kararsız kaldım...Yardımcı olabilir misiniz? [bu arada çoğu oyunu (hikaye tarzı) ultra veya yüksek ayarlarda oynamak istiyorum.]

1.Sistem : Alpha 9416 [Mithrain Tavsiyesidir] | i5-9400F ASUS GTX 1660 Ti Dual O6G 8GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com

2.Sistem : DA-V4/R5 1600/Wraith Max Soğutucu/MSI RX580 Armor OC 8GB/8GB RAM/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Yaptığınız karşılaştırma eşit düzeyde değil öncelikle. Ama bu ikisinden birini istiyorsanız monitörünüz var ise Alpha 9416 monitörünüz yok ise DA-V4 alınıp monitör eklenebilir. Eğer monitör yok ve 4800-5000 dışında monitör için bütçeniz varsa Alpha 9416.

2.5 ay daha çalışıp parayı bekleyeceksen şuan bu konuyu açma bile çünkü anlık fiyat artışları oluyor. Özellikle Donanım Arşivi'nin sistemlerinde ilk çıkışta 3300 TL olsa bile 2 ay sonra falan 4000 TL olacak.
Dolara göre ozaman değerlendirirsin ama şuan alacaksanız V4 sistemin işlemcisini R5 2600 yaparak alabilirsiniz.

Monitörüm var.Ben de alpha'yı düşünmüştüm zaten,tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Haklısınız,bu konuları şuan açmamak gerek.Ne de olsa dolar bu,artış gösterebilir Arkadaşıma sorduğumda da bana v4 sistemindeki işlemciyi r5 2600 olarak değiştirmemi söyledi bir de istersem ekran kartını 1660ti yapabileceğimi söyledi.Ben emin olmak için burdan da sormak istedim.Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…