DA-V4 vs DADG2

Zaten arada 30 TL ' lik bir fiyat farkı var ve sizinde dediğiniz gibi DADG2 alacağım.Peki kasa konusunda görüşünüz nedir , yukarıdaki arkadaşa katılır mısınız ?
MB501L modelini kullanıyorum hava akışı konusunda hiçbir sıkıntı yok. Kasada sadece 1 tane fan var oda eksoz fan. İlerleyen dönemlerde 3 tane 120MM fan takabilirsiniz ön tarafa.

MB501L modelini kullanıyorum hava akışı konusunda hiçbir sıkıntı yok. Kasada sadece 1 tane fan var oda eksoz fan. İlerleyen dönemlerde 3 tane 120MM fan takabilirsiniz ön tarafa.
Ben kasayı görünce ön tarafı komple kapalı nasıl hava alacak diye düşündüm açıkcası.
Siz fan aldınız mı yoksa kendi fanıyla idare ediyor mu ?

Ben kasayı görünce ön tarafı komple kapalı nasıl hava alacak diye düşündüm açıkcası.
Siz fan aldınız mı yoksa kendi fanıyla idare ediyor mu ?
Kasa komple kapalı değil inceleme videolarına bakın sağ ve sol koşede havala alabilecek yer var. Kasayı tek fanla kullanıyorum şuan.

Kasa komple kapalı değil inceleme videolarına bakın sağ ve sol koşede havala alabilecek yer var. Kasayı tek fanla kullanıyorum şuan.
Teşekkür ederim dostum.
Sen de mi DADG2 aldın ?
Oyun amaçlı topladığınız için DADG2 öneririm. Daha kaliteli parçaları var ve bariz daha güçlü bir sistem.
Teşekkür ederim.DADG2 alacağım büyük ihtimalle.Ama Gıgabyte ekran kartları nasıl ?

Dostum böyle bir sistem gözüme çarptı , benim DADG2 ile aradaki fark 35 TL. Görüşün nedir ? Sinerji güvenilir midir ?
Bence afaki fark yok ucuz olan tercih edilebilir.
Bu sisteme ne dersiniz ?

Ilerde 8GB RAM daha takarsanız bence iyi bir kasa. Sinerji güvenlidir.

RAM'i 16 GB yapıp alabilirsiniz. Depolama alanı ise sadece 240 GB SSD var, 1 TB HDD ekleyebilirsiniz 4500 TL ediyor.

RAM'i 16 GB yapıp alabilirsiniz. Depolama alanı ise sadece 240 GB SSD var, 1 TB HDD ekleyebilirsiniz 4500 TL ediyor.
4000'i aşmamalıyım.Zaten DADG2'de de rami teke çekip harddiski çıkarmıştım.DADG2 yerine bunu almalımıyım sence ? Kasa ve ekran kartı modelinde fark var.
Ilerde 8GB RAM daha takarsanız bence iyi bir kasa. Sinerji güvenlidir.
Bunu almak daha mı mantıklı , DADG2 yerine ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…