DA-V4 vs Webtekno Silver

Webtekno'nun sistem komple yenilendi, tekrar inceleyin. M2 512GB SSD , Corsair VS550 PSU , B450 anakart.

Webtekno'nun sistem komple yenilendi, tekrar inceleyin. M2 512GB SSD , Corsair VS550 , B450 anakart.
Doğrudur hocam, psu sorunu bu şekilde kalktı , hala ssd james donkey olsada bence v4 e göre alınabilirliği daha fazla
Ben dün aldım kasayı 650w olan ile değiştirdim kullanıp değerlendireceğim
Hocam bende yakın zamanda silverı almayı planlıyorum, kullandıktan sınra bana bilgi verebilirmisiniz?

Bence üzmez sistem. SSD dışında sürekli önerilen bileşenler. Tabi kullanan arkadaşlar yorumda bulunursa daha faydalı olur.

Elime geçince yazarım size

Hayattaki şansım biraz kötü okadar para verip , parayla rezil olmak istemiyorum, bu bana babamın alacağı muhtemelen ilk ve tek pc
Bu Arada v4 ü övüp Silverı gömen arkadaşlar bunu bi okusun!

Hayattaki şansım biraz kötü okadar para verip , parayla rezil olmak istemiyorum, bu bana babamın alacağı muhtemelen ilk ve tek pc
Teknoloji şans işidir hocam ben lg g5 almıştım 4 sene önce sıfır telefonun ekranı yanık çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…