tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 26 Şubat 2023 #1 Bu bisiklet hakkında yorum bulamadım sizce nasıl bir bisiklet? Daafu Sxc400 27 Jant Bisiklet HİDROLİK DİSK FREN 21 Vites Erkek Dağ Bisikleti. Özellikler: Vites: 21 VİTES. Alttan Üstten Sol Vites kolu: 3 vites. Alttan Üstten Sağ Vites kolu: 7 vites. Kadro : Alloy. Jant : ÇİFTKAT ALUMİNYUM. Fren : HİDROLİK-DİSK. Maşa : Daafu. Sele : Daafu. Lastik:RUBENA. VİTES: DAAFU. Teknik Özellikler: Ürünün Adı: Sxc400. Markası: Daafu. Üretim Yeri: Türkiye. Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye.
Bu bisiklet hakkında yorum bulamadım sizce nasıl bir bisiklet? Daafu Sxc400 27 Jant Bisiklet HİDROLİK DİSK FREN 21 Vites Erkek Dağ Bisikleti. Özellikler: Vites: 21 VİTES. Alttan Üstten Sol Vites kolu: 3 vites. Alttan Üstten Sağ Vites kolu: 7 vites. Kadro : Alloy. Jant : ÇİFTKAT ALUMİNYUM. Fren : HİDROLİK-DİSK. Maşa : Daafu. Sele : Daafu. Lastik:RUBENA. VİTES: DAAFU. Teknik Özellikler: Ürünün Adı: Sxc400. Markası: Daafu. Üretim Yeri: Türkiye. Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye.