DAC adaptör önerisi

Krisyra

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar, anakartımın üzerindeki ses çipi yandığı için jak girişlerim çalışmamakta, geçici olarak monitörümün jak girişinden idare ettim ancak monitörü de bozduğum için şu anda ses alamıyorum. Ortalama 500 Türk Lirası bütçeye, MSI B460M Pro - Realtek sürücüsünden daha iyi ses alabileceğim bir DAC dönüştürücü önerir misiniz? Teşekkür ederim.

Yani bütçende çok da kaliteli DAC'lar bulunmuyor maalesef. Ya 2.el siteleri veya Çin'den yukarıdaki arkadaşın attığı gibi 10$ iş görecek bir şey alacaksın ya da Apple dongle alacaksın. Bir diğer seçeneğin de 2.el'den Logitech'in falan ses kartlarından bulmak olur.

E anakartta da Type-C olmadığına göre bir tane de USB-a'ya çevirecek dönüştürücüye ihtiyacın var.

Yani bütçende çok da kaliteli DAC'lar bulunmuyor maalesef. Ya 2.el siteleri veya Çin'den yukarıdaki arkadaşın attığı gibi 10$ iş görecek bir şey alacaksın ya da Apple dongle alacaksın. Bir diğer seçeneğin de 2.el'den Logitech'in falan ses kartlarından bulmak olur.

E anakartta da Type-C olmadığına göre bir tane de USB-a'ya çevirecek dönüştürücüye ihtiyacın var.
Realtek onboard'dan kaliteli olsa yeterli, evet jak girişini USB'ye çevirecek en ucuz alternatifi arıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı