DADG2 sistem aldım ve dün kurulumunu yaptım gayet güzel ve stabil çalısıyor.
Sistemin tüm driverlarını indirip kurdum her şeyi güzelce halletim. Daha sonra Steam yükleyip
CS:GO oyununu indirip kurdum. Oyuna girdikten 5-10 dakika sonra monitöre "no signal"
uyarısı gelip monitör gitti. ama bilgisayarın kasası çalışmaya devam ediyordu.
Arkadaşlar daha sıfır sistem benim ne sorunum olabilir? Yardımcı olur musunuz?
Sistem özellikleri:
Ryzen 5 2600 (işlemci)
Sapphire Nitro+ RX 590 Special Edition (ekran kartı)
ya dönüştürücüde ya monitorde sıkıntı o kadar sisteme para verdik dönüştürücü ile uğraşmak yerine yeni monitor siparişi verdim para varsa sen de monitor siparişi ver kafanı yorma. AOC 24" C24G1 2xHDMI DP VGA 144Hz 1MS Freesync Full HD Curved Gaming Monitör | ITOPYA hatta bunu öneririm sana arkadaşımda kullanıyor mükemmel bir monitor fiyat performans
kanka biride aynı benim gibi eski bir monitöre dönüştürücü ile bağlamış ondada aynı sorun çıkmış ben de yeni bir HDMI monitor aldım 2-3 güne gelecek inşallah
Dostum hayırlısı olsun inşallah sorunun düzelir. Youtubda bi video gördüydüm adam rtx2080ti takılı sisteme tüplü monitör bağlayıp oyun oynuyodu ama ekran gitmiyodu. Bilemedim hacı kestiremiyorum Rx590 karta hangi monitör iyi olur onada karar veremedim.
Dostum hayırlısı olsun inşallah sorunun düzelir. Youtubda bi video gördüydüm adam rtx2080ti takılı sisteme tüplü monitör bağlayıp oyun oynuyodu ama ekran gitmiyodu. Bilemedim hacı kestiremiyorum Rx590 karta hangi monitör iyi olur onada karar veremedim.
Valla güzelmiş baya monitör hacı gelince inşallah sorunun çözülürde banada dönüş yaparmısın içime su serpmiş olursun kardeşim cidden aldığım sistemin keyfini çıkaramadım.Eminim ki sen de aynı şekildesindir. Cevabını bekliyorum dostum
Valla güzelmiş baya monitör hacı gelince inşallah sorunun çözülürde banada dönüş yaparmısın içime su serpmiş olursun kardeşim cidden aldığım sistemin keyfini çıkaramadım.Eminim ki sen de aynı şekildesindir. Cevabını bekliyorum dostum
tamam kardeşim bir de fifada dk 10da kapanıyordu ayarları kıstım daha çok dayanıyor monitoru fazla yormuyacak grafiklere alırsan daha fazla oynarsın kapanmadan
yeni dönüştürücü almıştım geldi bugün taktım değişen bir sey yok yeni vga kablosuda aldım yine değişen bir şey yok bütün kombinasyonları denedim %90 sorun monitörde ama ekran kartındada olabilir bilemiyorum
tamam kardeşim bir de fifada dk 10da kapanıyordu ayarları kıstım daha çok dayanıyor monitoru fazla yormuyacak grafiklere alırsan daha fazla oynarsın kapanmadan
yeni dönüştürücü almıştım geldi bugün taktım değişen bir sey yok yeni vga kablosuda aldım yine değişen bir şey yok bütün kombinasyonları denedim %90 sorun monitörde ama ekran kartındada olabilir bilemiyorum
Daha önce iki farklı dönüştürücü kullanmıştım. İlk dönüştürücü de cihaz ısındığında ekran gidiyordu ve gelmiyordu. Başka ürün aldım ve bu sefer de yine ısındığında ekran çözünürlüğünü otomatik değiştiriyordu. Daha sonra eski ekran kartını sisteme taktım ve sorunun monitör de değil, dönüştürücüler de olduğunu anladım.