DADG2 hazır sistemi yükseltip satın alma

Oyuncu44

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Aldıklarımız benziyor, Bende almadan önce düzeltme yaptım. Bütçene göre Ryzen 7 veya Ryzen 5 al. Tabi pahalı olanı alırsan daha iyi performans , Asus TUF B450 Gayet iyi bir seçim bence aynısını kullanıyorum. Ben ekran kartı yerine RX590' ı tercih ettim. Yinede çok iyi bir seçim yapmışsın ve değerde. Uygun görürsen kesinlikle al.

Uyumludur, sıkıntı olmaz.
eyvallah üstat
senin kasan geldimi üstat geldiyse oyun testleri falan yaptınmı kaç fps alıyor, metro exodus, far cry 5, the witcher 3 tarzı oyunları ultrada oynatırmı acaba

eyvallah üstat

senin kasan geldimi üstat geldiyse oyun testleri falan yaptınmı kaç fps alıyor, metro exodus, far cry 5, the witcher 3 tarzı oyunları ultrada oynatırmı acaba
Reis kasa geldi. Far Cry 5 Ultrada rahat çalştırırsın, Witcher 3' de çalışır. Metro Exodus Ultra ayarlarda çok bi bilgim yok. Benim kasa gelince baya sıkıntı yaşadım açılması ekran kartı kabloları falan Merak etme sana öyle sorunlar olacağını düşünmüyorum. Yalnız şöyle bir sıkıntı mevcut RX590' da. Son zamanlarda insanlarda Wattman hatası oluyormuş, bende öyle bir hata yok şu an (olmaz inşallah )
Bence RTX 2060 Alman daha mantıklı İstediğin her oyunu ultrada oynatırsın, zaten onda rx590' nın baya kat daha fazla performansını alırsın. Kolay Gelsin Şimdiden!

eyvallah üstat rtx 2060 lı alıyorum o zaman inşallah sistem güzel gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…