DADG2 hazır sistemin bileşenleri nasıl?

kadir demir

Hectopat
DADG2'deki sistemdeki parçalara leş veya stock fazlası diyorlar doğru mudur? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
DADG2'deki sistemdeki parçalara leş veya stock fazlası diyorlar doğru mudur? Cevaplarsanız sevinirim.
Ben o sistemi biraz değiştirerek sipariş verdim. Bütün parçaları tek tek araştırdım, sistemi bütün olarak sordum ve hiçbir sıkıntısı yok. Donanım Arşivine sponsor falan oldular diye bu kadar indirim olmuş olabilir.
Ürünler “leş” falan da değil.

500W şuanda sizi havada karada götürür ama ileride upgrade yapayım derseniz PSU’yu da arttırmak zorunda kalırsınız.
Bu arada ben de sizin sistemin sadece
Anakart: Asus B450 Tuf Plus
Ekran k. Msi RTX 2060 Ventus xs
olarak değiştirilmişini 5 Haziran saat 23.30’da sipariş verdim. İnşallah erkenden gelir.

Bende aynı sistemi ayın 4’ünde sipariş vermiştim. Bugün aradım ve ayın 14’ünden sonra kargoya vereceklerini söylediler.

ben ayın 6'sında sabaha karşı 5:15'de sipariş vermiştim. Sizinki öyleyse benimki ayın 20'sini bulabilir.

Ayın 14’ü dediğine bakmıyorum ki zaten hafta sonu kargo şirketleri çalışır mı emin değilim.
Ben 20 Hazirandan sonra geleceğini düşünüyorum.

Bende aynı sistemi ayın 4’ünde sipariş vermiştim. Bugün aradım ve ayın 14’ünden sonra kargoya vereceklerini söylediler.
ben ayın 6'sında sabaha karşı 5:15'de sipariş vermiştim. Sizinki öyleyse benimki ayın 20'sini bulabilir.
Yanlış mı duydunuz acaba? İnstagramda duyuru yaptılar 7 Hazirandan önce verilen siparişler 14 Haziranda kargolacaktır.

Hepsini toplu vericekler kargoya galiba. Ama 7 Hazirandan sonra sipariş verseydik kötü olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…