DADG2 HDD bad sector problemi

Efe Gündoğdu

Hectopat
Öncelikle merhabalar, haziran ayında DADG2 almıştım. 1 ay sonra CS'de falan anlık takılmalar meydana geldi. Bu durum iyice canımı sıktı ve disklere sağlık taraması yaptım. SSD sağlıklı fakat HDD sorunlu gözüküyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantiye gönder. Ben de DA-G2 almıştım. HDD (Seagate) 1TB aynı seninki gibi oldu, ben de O senin buraya eklediğin resimlerin çıktısı alıp garantiye gönderdim yenisini verdiler. Garanti belgesini gönderme fotokopisini al onu gönder. Garanti harici başka çözümü yok.

Peki garantiye nasıl gönderdin? Mağazaya gidip mi yoksa kargoyla mı?

Tavsiyem diski daha fazla çalıştırmayıp, en yakın zamanda disk almanız ve verileri yeni diske kopyalamanız. Kötü sektör, kargo esnasında, diskin darbe alması sonucunda v.s oluşmuş olabilir. Kargolama esnasında olsa bile, kanıtlamanız pek mümkün değil.

Peki garantiye nasıl gönderdin? Mağazaya gidip mi yoksa kargoyla mı?
Kargo ile, UPS kargoya kurye talebi oluştur. 4A72Y0 bu referans numarasını söyle. O gün içinde veya ertesi gün içinde gelip senden harddiski alacaklar. İtopya'ya gidecek, sonra yeni HDD hayırlı olsun.

Not: Harddiski havalı poşete sararsan iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…