Arkadaşlar ben İtopya'dan DADG2 alacağım, anakarti pek iyi olmadığını duydum. yerine MSI B450 Tomahawk koysam mi, daha iyi olur Asus B450 Plus Gaming mi? Şimdiden tesekkurler
Teşekkürler, peki Ryzen lerde Bios menüsünün önemli olduğunu soyluyorlar. Asus alsam sorun olur mu bios açısından birde işlemci anakart GPU birbirine uyar mı ?
Amd Ryzen 5 2600
Asus tof b450 plus gaming
Bu üçü birbirine uyumlu müdür teşekkürler
Teşekkürler, peki Ryzen lerde Bios menüsünün önemli olduğunu soyluyorlar. Asus alsam sorun olur mu bios açısından birde işlemci anakart GPU birbirine uyar mı ?
Amd Ryzen 5 2600
Asus tof b450 plus gaming
Bu üçü birbirine uyumlu müdür teşekkürler
Sağolun sanırsam sizde aynı sistemi alacaksınız ekran kartını neden değiştiriniz. Bence bu oldukça iyi
Bu arada corsairin forvet SSD peri var ondan almayı düşünüyorum da neden bu kadar ucuz 3000 megabayt yazma?
Sağolun sanırsam sizde aynı sistemi alacaksınız ekran kartını neden değiştiriniz. Bence bu oldukça iyi
Bu arada corsairin forvet SSD peri var ondan almayı düşünüyorum da neden bu kadar ucuz 3000 megabayt yazma?
Sunu belirtmek isterim b450 cipsetli anakartlarda en iyi oc yapma ozelligi acisindan msi tomahawk da cunku vram secim kalitesi iyi diger pahali olanlardan bile kaliteli bu cipset serisinde ancak eger ben oc yapmam diyorsaniz en ucuz b450 anakart bile isinizi gorecektir