DADG2 - MSI B450 Tomahawk vs Asus B450 Plus Gaming

Derin2005

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, peki Ryzen lerde Bios menüsünün önemli olduğunu soyluyorlar. Asus alsam sorun olur mu bios açısından birde işlemci anakart GPU birbirine uyar mı ?
Amd Ryzen 5 2600
Asus tof b450 plus gaming
Bu üçü birbirine uyumlu müdür teşekkürler

Sağolun sanırsam sizde aynı sistemi alacaksınız ekran kartını neden değiştiriniz. Bence bu oldukça iyi
Bu arada corsairin forvet SSD peri var ondan almayı düşünüyorum da neden bu kadar ucuz 3000 megabayt yazma?

Sağolun sanırsam sizde aynı sistemi alacaksınız ekran kartını neden değiştiriniz. Bence bu oldukça iyi
Bu arada corsairin forvet SSD peri var ondan almayı düşünüyorum da neden bu kadar ucuz 3000 megabayt yazma?
Ben sistemi sipariş verdim zaten. Benim bütçe yüksekti ekran kartını RTX 2060 yaptım. Asus Tuf B450 aldım

Sunu belirtmek isterim b450 cipsetli anakartlarda en iyi oc yapma ozelligi acisindan msi tomahawk da cunku vram secim kalitesi iyi diger pahali olanlardan bile kaliteli bu cipset serisinde ancak eger ben oc yapmam diyorsaniz en ucuz b450 anakart bile isinizi gorecektir

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı