Sistem için yorumlarınızı bekliyorum. Şunu alsaydın daha iyi olurdu şöyle yapsaydın daha iyi olurdu dedikleriniz var mı? Sipariş vermeden önce sormak istiyordum fakat stoklar hızla tükendiği için siparişi vermek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum aynı sistemi kullanan veya kullanmayan arkadaşlardan.
Bu da aldığım monitör. İndirimde iken 1599 TL'ye aldım şuanda 1740 TL.
VA panel 144Hz 1Ms (MPRT) olduğu için tercih ettim daha önce curved ekran deneyimim oldu açıkçası çok beğendim bu yüzden dolayı curved aldım ve bu fiyata 144Hz 1Ms tepkime süreli ve VA panel bulmak çok zor.
5 gün oldu ürünler hala hazırlanıyor. Bir telefon açsam mı acaba? İnternette bir çok şikayet gördüm, kargoda olup da sitede güncelleme yapmıyorlarmış. Çünkü sistem ile ayrı olarak monitör ile kulaklık siparişi verdim bu 2 ürün bile 5 gündür hazırlanıyor.
5 gün oldu ürünler hala hazırlanıyor. Bir telefon açsam mı acaba? İnternette bir çok şikayet gördüm, kargoda olup da sitede güncelleme yapmıyorlarmış. Çünkü sistem ile ayrı olarak monitör ile kulaklık siparişi verdim bu 2 ürün bile 5 gündür hazırlanıyor.