DADG2 Sistem Aldım İyi mi Yaptım, Yoksa Kötü mü?

GulGok

Decapat
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar öncelikle.

4600 TL ye İtopya'dan sistem siparişi verdim. Sistem kodu DADG2 özellikler ise aşağıda.
  • 2 X CORSAIR 8GB DDR4 3000MHz CL16 Siyah Vengeance LPX Single Kit Ram
  • 1 X ASUS TUF B450-PLUS GAMING AMD B450 Ryzen 2 AM4 DDR4 3200MHz (OC) M.2 HDMI DVI ANAKART
  • 1 X Sistem Montaj Hizmeti
  • 1 X AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci (fan dahildir) - Tray
  • 1 X Cooler Master MasterBox MB520 500W 80 Plus USB3.0 Pencereli MidTower Siyah Kasa
  • 1 X GIGABYTE 480GB UD Serisi SATA3.0 2.5" SSD (550MB Okuma/480MB Yazma )
  • 1 X Sapphire RX590 Nitro+ Gold 50th Anniversary Edition 8GB GDDR5 256Bit AMD Rdeon DX12 Ekran Kartı
Sistem için yorumlarınızı bekliyorum. Şunu alsaydın daha iyi olurdu şöyle yapsaydın daha iyi olurdu dedikleriniz var mı? Sipariş vermeden önce sormak istiyordum fakat stoklar hızla tükendiği için siparişi vermek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum aynı sistemi kullanan veya kullanmayan arkadaşlardan.

Bu da aldığım monitör. İndirimde iken 1599 TL'ye aldım şuanda 1740 TL.

VA panel 144Hz 1Ms (MPRT) olduğu için tercih ettim daha önce curved ekran deneyimim oldu açıkçası çok beğendim bu yüzden dolayı curved aldım ve bu fiyata 144Hz 1Ms tepkime süreli ve VA panel bulmak çok zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İçim rahatladı diyebilirim.

İşlemci neden fan dahil ama Tray?

Bende onu merak ediyorum, inşallah Ryzen serisinin stok fanını kullanıyorlardır. Umarım kötü bir fan takmazlar.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İçim rahatladı diyebilirim.

Bende onu merak ediyorum, inşallah Ryzen serisinin stok fanını kullanıyorlardır. Umarım kötü bir fan takmazlar.
Maliyet düşürmek için yapmış olabilirler , overclock yapmazsanız her türlü yeter zaten DADG2'den memnun kalmayan yok.

Maliyet düşürmek için yapmış olabilirler , overclock yapmazsanız her türlü yeter zaten DADG2'den memnun kalmayan yok.

5 gün oldu ürünler hala hazırlanıyor. Bir telefon açsam mı acaba? İnternette bir çok şikayet gördüm, kargoda olup da sitede güncelleme yapmıyorlarmış. Çünkü sistem ile ayrı olarak monitör ile kulaklık siparişi verdim bu 2 ürün bile 5 gündür hazırlanıyor.

Sitesinde yazıyordu sanırım , yoğunluk varmış DADG2lerde.

Yoğunluktandır büyük ihtimalle, arayın tabi neden olmasın. Ancak resmi bayramdan yeni çıktığımızı da unutmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…