DADG2 Sistem Geliştirme

Flawsome

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben DADG2 adlı bilgisayarı satın almayı düşünüyorum. Bilgisayar şu;

Daha önce bilgisayarda TUF GTX1660 TI vardı, RX590'a dönmüşler. Ben bunu Asus Dual GTX1660TI ile değiştirip, SSD'yi değiştirip alabilirim şu an ama anakartı degistiremiyorum. Bütçem ona yetmiyor. Sorum şu, bu GIGABYTE anakart yeterli mi yoksa değiştirmeden olmaz mı? Onu değiştireceksem RX590'a razı olmak zorundayım çünkü.

Arkadaşlar merhaba, ben DADG2 adlı bilgisayarı satın almayı düşünüyorum. Bilgisayar şu;

Daha önce bilgisayarda TUF GTX1660 TI vardı, RX590'a dönmüşler. Ben bunu Asus Dual GTX1660TI ile değiştirip, SSD'yi değiştirip alabilirim şu an ama anakartı degistiremiyorum. Bütçem ona yetmiyor. Sorum şu, bu GIGABYTE anakart yeterli mi yoksa değiştirmeden olmaz mı? Onu değiştireceksem RX590'a razı olmak zorundayım çünkü.
Anakart fena değil gigabyte anakartları seviyorum ve bu sistemdeki model ev kullanıcısı için gayet yeterli olacaktır. :)

Eğer anakart değiştirmeyi düşünüyorsanız, dört RAM slotu ve B450 çipsetli olan bir tane tercih edin. Geleceğe yönelik daha iyi olur. En uygun MSI B450M PRO-VDH PLUS bu oluyor ki 175 TL daha fazla bütçe gerekiyor.

Ekran kartı kıyası için bu video bakabilirsiniz. Gigabyte RX590, Nitro+ kıyasla sadece 3-5 FPS geride kalır ki siz OC yaparak aynı performansı alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus'un 1660 TI Dual modeli gürültülü ve sıcak çalışıyor bunu bilerek seçiminizi yapın. O hava akışı kötü kasada sıkıntı yaşarsınız muhtemelen.

DADG2 sistemi çok sorunlu bence kendiniz toplayın sistemi. Bir çok forumda DADG2 ile alakalı bir sürü konu açıldığını görüyorum herkes şikayetçi bu sistemden.

Neden öyle dediniz ki hocam ? Pek çözülmeyecek sorunlar değil gibi. Hem bu fiyata daha iyisi yok gibi.
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? Kasayı bugün sipariş edeceğim çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden öyle dediniz ki hocam ? Pek çözülmeyecek sorunlar değil gibi. Hem bu fiyata daha iyisi yok gibi.
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? Kasayı bugün sipariş edeceğim çünkü

Çünkü bir çok forumda konusunu görüyorum kimse memnun değil bu hazır sistemden. Karar senin ben olsam o kadar parayı veripte bu saçma sistemi almazdım.

Dostum bu sistem oldukça ilgi gören bir sistem ve özellik olarak baktığında neredeyse fiyata bulamayacağın bir sistem. Elbet sıkıntıları olabilir bunu kendin araştır gerekirse kafana takılan sorunla ilgili yeni konu aç sor. Bu sistem saçma demek çok saçma asıl, neye göre saçma?

Dostum bu sistem oldukça ilgi gören bir sistem ve özellik olarak baktığında neredeyse fiyata bulamayacağın bir sistem. Elbet sıkıntıları olabilir bunu kendin araştır gerekirse kafana takılan sorunla ilgili yeni konu aç sor. Bu sistem saçma demek çok saçma asıl, neye göre saçma?
Hocam bu ekran kartı olayı canımı çok sıkıyor. Teknobiyotikte biraz daha fazla verip istediğim sistemi alabiliyorum ama orda da ssd sadece adata seçeneği var ve SU serisi bildiğim kadarıyla sorunlu. Keza ramler de sadece A data seçilebiliyor. Bilemedim kafam çok karışık. Bir yandan AMD wattman hatası diyorlar bir yandan asus dual gtx 1660ti ısınır gürültülü diyorlar. Monitörüm 4 5 senelik 60 hz hdmi +dvi girişli benq gl2460 gtx 1660ti uyumsuz diyen var bilemiyorum..

Hocam bu ekran kartı olayı canımı çok sıkıyor. Teknobiyotikte biraz daha fazla verip istediğim sistemi alabiliyorum ama orda da ssd sadece adata seçeneği var ve SU serisi bildiğim kadarıyla sorunlu. Keza ramler de sadece A data seçilebiliyor. Bilemedim kafam çok karışık. Bir yandan AMD wattman hatası diyorlar bir yandan asus dual gtx 1660ti ısınır gürültülü diyorlar. Monitörüm 4 5 senelik 60 hz hdmi +dvi girişli benq gl2460 gtx 1660ti uyumsuz diyen var bilemiyorum..
Asus 1660 Ti TUF 'dan mı bahsediyorsun ısınma sorunu derken ? Bende Asus 1660 Ti TUF varken aldım da, benimde içime kurt düşürdün şuan :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı