DADG2 Sistem Geliştirme

AMD ekran kartlarından şikayetçi olan çok sayıda arkadaş var dediğin gibi. Gerek watmann hatası gerek bazı modellerde ısınma problemi gibi. Bütçeni bilmiyorum ama bu tarz problemlerle uğraşmak istemiyorum kafam rahat olsun dersen ( garantiye gönderebilirsin elbet ama sonuçta bekleme süresi o sürede kartsız kalma durumu var) 1660 Ti almanı öneririm.

Ben bu sistem çıktıktan 6-7 saat sonra aldım. Şimdi çoğu parçaları değişmiş(kasa,ram,anakart,ekrankartı vs.). Ben aldığımda rx590 çok sıkıntılı diye gyx1650 almıştım biliyodum daha az performanslı olduğunu ama şuan her oyunu ultra ayarlarda en düşük 50-60 fps civarlarında oynayabiliyorum. Seçenek varsa gtx 1650 de tercih edebilirsiniz.

RX 590 Gigabyte modeli. Yani Asus Dual veya MSI Armor gibi ısınma sorunu yaşatmaz. 1660Tİ ile arasındaki 700TL'lik farka kesinlikle değmez diye düşünüyorum. Onun yerine anakart yükseltilir, HDD eklenir ve 8GB RAM daha eklenir.
Gerçi RAM zaten 16GB imiş.

Hocam ben pcyi teknobiyotikten aldım.
Ryzen 5 2600
Asrock b450m pro
Palit gtx 1660 TI
Xpg 3000 mhz 8x2 16 gb ram
Adata xs6000 pro ssd
Seagate barracuda 1 1tb hdd
Dark n10 pro kasa
Highpower 750w 80+ bronze güç kaynağı.

Genel olarak olumlu yorumlar vardı parçalar hakkında tek tek araştırdım hepsini, Adatanin kronik sorunlu parçalarını başka parçalar ile değiştirdim, hem kargo daha erken geliyor ve Kargo bedava o yüzden tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…