DADG2 sistem için PSU önerisi

Bencede bir arkadaşımdan HDMI bir kablo alabilirim veya PS4 kullanıyorum ve görünü için HDMI kablo kullanıyor. Herhelde böyle bir cihazın kablosu kalitelidir onunla denesem sıkıntı olmaz sanırım.

Yine de pazardan Adıyaman naylonunun bir türevi olan 5₺ fiyatı olan kablolarla denemeyin, kablonun sertifikasını kontrol edin. Ekran kartımı ben de senin gibi garantiye gönderdim tam da bu sorun yüzünden ve testlerinde hiçbir sorun çıkmadı. Herhangi HDMI kablosunu takarsam yeterli olacaktır algısı yine başarısızlık getirebilir. Ekran kartım Radeon RX590 model grafik ünitesi barındırıyor ve piyasadaki en iyi ekran kartlarından bir tanesi olmamasına rağmen kaliteli olduğunu bana bu olayla kanıtladı. Yeni nesil bir ekran kartı kullanıyorsanız eğer HDMI veya display kablonuzun yeterli olduğundan emin olun. Son olarak bana sorun çıkartan HDMI kablosu PS3 cihazını bu güne kadar sorunsuz çalıştırdı.

Bilgilendirme için teşekkürler. Örnek verecek olursak, ben kendi bilgisayarımda önceden Digiturk HDMI kullanıyordum, gayet kalın ve kaliteli bir HDMI kablosuna benziyordu. Şu an kaliteli bir DP kablosu kullanıyorum, yüksek Hertz ve çözünürlük için marka bir kablo almak şart.

Kesinlikle. Kablonun kalınlığı belirleyici bir etmen olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…