6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 9 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar Daemon Tools Lite programını bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum fakat hata veriyor ne yapabilirim?
Arkadaşlar Daemon Tools Lite programını bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum fakat hata veriyor ne yapabilirim?
L Lordenmarious Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 422 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ocak 2023 #2 Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS 6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 9 Ocak 2023 #3 Lordenmarious dedi: Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam dünden beri deniyorum kaç defa kapatıp açtım bilseniz. Lordenmarious dedi: Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Pardon kardeşim hakkını yemişim kusura bakma hakkını helal et denedim oldu. Son düzenleme: 9 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Lordenmarious dedi: Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam dünden beri deniyorum kaç defa kapatıp açtım bilseniz. Lordenmarious dedi: Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Pardon kardeşim hakkını yemişim kusura bakma hakkını helal et denedim oldu.