C CasTaliX Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #1 Bugün %AppData% klasöründe kulanmadığım dosyaları silerken böyle bir dosya gözüme takıldı ama ben böyle bir uygulama yüklemedim. Bu nasıl oluyor acaba?
Bugün %AppData% klasöründe kulanmadığım dosyaları silerken böyle bir dosya gözüme takıldı ama ben böyle bir uygulama yüklemedim. Bu nasıl oluyor acaba?
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 16 Ekim 2021 #2 Geçmişte yüklediyseniz normaldir. Kendi ayarlarını orada kaydediyor olmalı. Artı 0 Eksi
KS KS C CasTaliX Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #3 Gokberk_DRY dedi: Geçmişte yüklediyseniz normaldir. Genişletmek için tıkla... Yüklediğimi hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: Geçmişte yüklediyseniz normaldir. Genişletmek için tıkla... Yüklediğimi hatırlamıyorum.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 16 Ekim 2021 #4 CasTaliX dedi: Yüklediğimi hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Silin geçin o zaman, çok kafaya takmayın. Siz yine de program ekle veya kaldır'dan bakın. Kesin emin olun. Artı 0 Eksi
CasTaliX dedi: Yüklediğimi hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Silin geçin o zaman, çok kafaya takmayın. Siz yine de program ekle veya kaldır'dan bakın. Kesin emin olun.
KS KS C CasTaliX Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #5 Gokberk_DRY dedi: Silin geçin o zaman, çok kafaya takmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Artı 0 Eksi