Taner09 Hectopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2015 #1 Elimde bulunan videoları CD ye yada DVD yazmak istiyorum bunu DAEMON Tools ile yapabilir miyim?
Erkan Toku Kilopat Katılım 23 Nisan 2013 Mesajlar 208 Makaleler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Maden Mühendisi 11 Ocak 2015 #2 DaemonTools sanal sürücü oluşturmaya yarayan bir programdır ve bildiğim kadarı ile böyle bir fonksiyonu yok.Bu program ile rahatlık ile işinizi görebilirsiniz: Ashampoo Burning Studio 15.0.1.39 Türkçe Full » WarezTurkey.Net | Full İndir,Download,Online İzle,Film İndir,Oyun İndir,Warez,Full Warez
DaemonTools sanal sürücü oluşturmaya yarayan bir programdır ve bildiğim kadarı ile böyle bir fonksiyonu yok.Bu program ile rahatlık ile işinizi görebilirsiniz: Ashampoo Burning Studio 15.0.1.39 Türkçe Full » WarezTurkey.Net | Full İndir,Download,Online İzle,Film İndir,Oyun İndir,Warez,Full Warez
Taner09 Hectopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #3 DVD şeklinde de ayarlama yapa biliyor muyuz sahne seç filme başla gibi seçenekler oluyor ya DVD girişlerinde.
DVD şeklinde de ayarlama yapa biliyor muyuz sahne seç filme başla gibi seçenekler oluyor ya DVD girişlerinde.
Erkan Toku Kilopat Katılım 23 Nisan 2013 Mesajlar 208 Makaleler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Maden Mühendisi 12 Ocak 2015 #4 Ben programı temel amaçlar için kullanmaktayım. Programın detaylarına internetten kolayca erişebilirsiniz.
Ben programı temel amaçlar için kullanmaktayım. Programın detaylarına internetten kolayca erişebilirsiniz.
Taner09 Hectopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2015 #5 Windos 8 kendisi yapmıyormu acaba bu işi videoyu yada dosyaları CD ye yazma işini niye bu tip şeyleri windows sekize yada işletim sistemlerine entegre etmezlerki.
Windos 8 kendisi yapmıyormu acaba bu işi videoyu yada dosyaları CD ye yazma işini niye bu tip şeyleri windows sekize yada işletim sistemlerine entegre etmezlerki.
jackal Kilopat Katılım 10 Eylül 2013 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2015 #6 Windows 7 'de entegre şekilde var. Sanırım Windows DVD Marker diye geçiyor.