beytisever Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Bisiklet alacağım fakat hangi marka hangi model olacağı konusunda hiçbir fikrim yok dağ bisikleti istiyorum simdiden teşekkürler.
Bisiklet alacağım fakat hangi marka hangi model olacağı konusunda hiçbir fikrim yok dağ bisikleti istiyorum simdiden teşekkürler.
turtur scientifica Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 222 16 Şubat 2025 #2 beytisever dedi: Bisiklet alacağım fakat hangi marka hangi model olacağı konusunda hiçbir fikrim yok dağ bisikleti istiyorum simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ortalama bir bütçe söylerseniz yardımcı olabilirim. 20bin TL civarı bütçeniz varsa Bisan MTX serisini tavsiye edebilirim.
beytisever dedi: Bisiklet alacağım fakat hangi marka hangi model olacağı konusunda hiçbir fikrim yok dağ bisikleti istiyorum simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ortalama bir bütçe söylerseniz yardımcı olabilirim. 20bin TL civarı bütçeniz varsa Bisan MTX serisini tavsiye edebilirim.
beytisever Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 turtur scientifica dedi: Ortalama bir bütçe söylerseniz yardımcı olabilirim. 20bin TL civarı bütçeniz varsa Bisan mtx serisini tavsiye edebilirim. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef o kadar bideceğim yok. Maksimum 11.000 TL civarı.
turtur scientifica dedi: Ortalama bir bütçe söylerseniz yardımcı olabilirim. 20bin TL civarı bütçeniz varsa Bisan mtx serisini tavsiye edebilirim. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef o kadar bideceğim yok. Maksimum 11.000 TL civarı.
turtur scientifica Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 222 16 Şubat 2025 #4 beytisever dedi: Yok maalesef o kadar bideceğim yok. Maksimum 11.000 TL civarı. Genişletmek için tıkla... 2. El düşünür müsünüz?
beytisever dedi: Yok maalesef o kadar bideceğim yok. Maksimum 11.000 TL civarı. Genişletmek için tıkla... 2. El düşünür müsünüz?
beytisever Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #5 Evet.
turtur scientifica Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 222 20 Şubat 2025 #6 beytisever dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... İlanları araştırın şehrimize bağlı olarak deore setli bisikletler de bulabilirsiniz. İlanı gönderirseniz yardımcı olurum tekrardan.
beytisever dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... İlanları araştırın şehrimize bağlı olarak deore setli bisikletler de bulabilirsiniz. İlanı gönderirseniz yardımcı olurum tekrardan.