NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.121 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #11 musty487 dedi: Hocam Kron TX75 mi yoksa bunu mu tavsiye edersin? Kron TX75 de gözüme çarptı. Genişletmek için tıkla... Bu daha iyi tx 75'e baktım v fren var bu hidrolik ayrıca donanım olarak da daha iyi.
musty487 dedi: Hocam Kron TX75 mi yoksa bunu mu tavsiye edersin? Kron TX75 de gözüme çarptı. Genişletmek için tıkla... Bu daha iyi tx 75'e baktım v fren var bu hidrolik ayrıca donanım olarak da daha iyi.
musty487 Kilopat Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #12 Hxrea dedi: Geçenlerde specialized markalı bir bisiklet aldım, dağ bisikleti. Bizim burada da yollar iyi değil o yüzden öyle bir tercih yaptım. Şehirde sürmeyecekseniz direkt dağ bisikleti daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam şehirde sürmeyi planlıyorum ama yollar çok engebeli, beni kararsız bırakan durum yollar, bu bisikletlerin sağlamlığı hakkında hiç bir fikrim yok NYTMARE dedi: Bu daha iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Hxrea dedi: Geçenlerde specialized markalı bir bisiklet aldım, dağ bisikleti. Bizim burada da yollar iyi değil o yüzden öyle bir tercih yaptım. Şehirde sürmeyecekseniz direkt dağ bisikleti daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam şehirde sürmeyi planlıyorum ama yollar çok engebeli, beni kararsız bırakan durum yollar, bu bisikletlerin sağlamlığı hakkında hiç bir fikrim yok NYTMARE dedi: Bu daha iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.823 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #13 musty487 dedi: Hocam şehirde sürmeyi planlıyorum ama yollar çok engebeli, beni kararsız bırakan durum yollar, bu bisikletlerin sağlamlığı hakkında hiç bir fikrim yok Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bizim burada da engebeli hocam. Direkt dağ bisikleti alın.
musty487 dedi: Hocam şehirde sürmeyi planlıyorum ama yollar çok engebeli, beni kararsız bırakan durum yollar, bu bisikletlerin sağlamlığı hakkında hiç bir fikrim yok Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bizim burada da engebeli hocam. Direkt dağ bisikleti alın.
C Chikng Centipat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #14 Bazı yerlerde oldukça derin çukurlar var. Hxrea dedi: Bizim burada da engebeli hocam. Direkt dağ bisikleti alın. Genişletmek için tıkla... Model öneriniz var mı? Son düzenleme: 22 Temmuz 2025
Bazı yerlerde oldukça derin çukurlar var. Hxrea dedi: Bizim burada da engebeli hocam. Direkt dağ bisikleti alın. Genişletmek için tıkla... Model öneriniz var mı?
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.823 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #15 @Chikng Maalesef. Bisiklet konusunda bilgim yok.
C Chikng Centipat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #16 Hxrea dedi: @Chikng maalesef. Bisiklet konusunda bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
Hxrea dedi: @Chikng maalesef. Bisiklet konusunda bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.