denizyagizyayla Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Dağda giymek için pantolon arıyorum ama tam istediğim gibi bir pantolon bulamadım. Aradığım pantolonu Temu'da reklam olarak görmüştüm. Özellikleri: Kargo pantolon gibi cepli. Jogger paça. Su geçirmez. Rüzgar ve ısı geçirmez. Esnek. Hafif kesilmelere ve yırtılmalara karşı dayanıklı. Tarz olarak bu linkteki pantolona benzer bir şey. Eğer bilen varsa link atarsa çok mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2025
Dağda giymek için pantolon arıyorum ama tam istediğim gibi bir pantolon bulamadım. Aradığım pantolonu Temu'da reklam olarak görmüştüm. Özellikleri: Kargo pantolon gibi cepli. Jogger paça. Su geçirmez. Rüzgar ve ısı geçirmez. Esnek. Hafif kesilmelere ve yırtılmalara karşı dayanıklı. Tarz olarak bu linkteki pantolona benzer bir şey. Eğer bilen varsa link atarsa çok mutlu olurum.
8 860822 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 921 Çözümler 1 21 Ocak 2025 #2 Decathlon'da bir sürü çeşidi var bir bak.