Dağınık saç modeli

Hocam gönderdiğiniz profesör saçını denemiştim olur gibi listeme ekleyeyim sağ olun.
Eki Görüntüle 1002628
Hocam kız lisesinin önünden geçerseniz 50 kız rahat düşer.

Güzelmiş hocam bunu da deneyebilirim sağ olun var olun

Hocam gönderdiğiniz profesör saçını denemiştim olur gibi listeme ekleyeyim sağ olun.

Genelde fotoğrafta gördüğün üzere saçım 4 yıldır böyle. Evde dura dura saç uzadı haliyle. Ben de bu tarz bir şey deneyeceğim yakışırsa ne ala, yakışmazsa kestiririz

Hocam profesör saçını ıslakenmi yoksa fön ile mi uygulayayım?

Hocam profesör saçını ıslakenmi yoksa fön ile mi uygulayayım?

Her ikisi de olur. Yaz ayına girdik zaten ıslakken el veya saç fırçası ile şekil verip o şekilde kurumasını beklemen daha iyi olur. Her gün saç yıkayan birisiysen de geçerli bu. Sık sık fön çekmek saçı yıpratır.

Saçınızı arkaya tarayacak kadar uzatın. Aşırı bir uzama değil ele gelsin yeter. Saçınızı yıkadıktan sonra arkaya doğru tarayın ve havluyu kafanıza sarın. Islaklığı gidene kadar beklesin. Bu şekilde saç hafif kabaracak ve güzel bir dağınıklık oluşacak. Gün içinde saçınız bozulunca da hafif bir dokunmayla bile düzelecek. (zaten dağınık bir saç ne kadar bozulabilir ki )
Örnek fotoğraf bulamadım kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…