Daha çok rüya görmek için ne yapmalıyız?

SzrrEnes

Hectopat
İyi, kötü fark etmeksizin istediğim şey bu dünyadan kurtulup kendimi rüyalara bırakmak daha fazla rüya nasıl görebilirim? Siz ne sıklıkla görüyorsunuz veya yaptığınız teknikler falan var mı?

Uyumadan önce hayal kurarsan, bazen rüyana gelebiliyor.
Aynen. Kafamda kedileri askerim yaparak köpek ordusuyla savaştığım bir şey hayal etmiştim. Rüyada kedi olup pembe bir kıyafet giyerek sinek kadar boyumla uçuyordum.

Günlerce, haftalarca rüyalarımdan çıkmayan bir kadın var. Her gün, her saat düşündüğüm için bilinç altıma işlemiş ve her gün tekrarlanıyor. Memnun muyum diye soracak olursanız evet, fakat nereye kadar böyle gidecek ve sağlıklı olup olmadığı meçhul.

Rüyanda görmek istediğin şeyi içten dilemek ve biraz dua etmek bazen işe yarayabiliyor. (Bütün beyin gücünü ona verirsen garanti olur demiyorum ama iyi odaklanınca olması gerekiyor)

Bir şeyi çok istersen görürsün, örneğin bir araba istersen rüyanda araba görebiliyorsun.

Ben bir şeyin hayalini kurduğum zaman, rüyama giriyor. Mesela hep bir Nokia telefonum olsun istiyordum, rüyama girmişti. Technopat'ta olan bazı üyelerde girmişti.

Çok fazla istediğin şeyi düşün beynini ona yor işe yarıyor bana olmuştu.

Hocam aslında her gün görüyorsun ben dün gördüm uyandığımda hatırladım şu an unuttum. Rüyadayken anlık görmek çok nadir olay onu yapmazsın isteyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…