Daha düzgün Türkçe yazmayı Bana Technopat kazandırdı

Makaleler
9
Yer
Kars/ Ordu
Daha fazla  
Meslek
İnşaat
Yalnız @er36po yazısı evrim geçirmiş. Eskiden nasıl yazıyormuş?

Merhaba.
Sevgili @Burak Koçoğlu, ''Capsler Konusunda'' Caps dışında mesaj yazmanın yasak olduğunu bildiğimden sana burada cevap vermek istedim.
Evet, birkaç ay öncesine kadar berbat Türkçe yazım vardı... Türkçe yazımı tam anlamıyla düzeltmemiş olsam da ''evrim geçirdi'' niteliğini açık bir şekilde doğrulamakta. Umarım daha düzgün ve daha anlaşılır bir Türkçe ile karşınızda ve yanınızda olurum.

Son düzenleme:
Evet yasak olduğu biliyorum, bende yeni konu açacaktım fakat geri açmadım.
Yalnız hala tam oturmamış herhalde, caps yerine çaps yazmışsınız düzeltinde ceza almayın. Senin hep Sosyal'de birine yardımcı olduğu görüyorum, yazın anlaşılır fakat bazen ''s'' yerine ''ş'' yazıyorsun. Olur böyle hatalar sonuçta robot değiliz ama ilk yazın bayağı kötü be.
Not: Şimdi pişmanlık duydum keşke açsaydım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende kafa hayli dalgın oluyor, (ortalama 30-35 adamla uğraşıyorum) o nedenle yazım yanlışları vermem mümkün olabiliyor. Ancak siz öğrencilere göre kendimi süpermen sanıyorum.
Genellikle öyledir, büyükler kendilerini küçüklerinden daha büyük görürler. Bende de var, özellikle kardeşim ve ben. Bu arada sakıncası yoksa hangi işte çalışıyorsunuz ve 2 tane Titan almak için kaç yıl çalıştınız?

Beni de yazmaktan soğuttu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kime kazandırmadı ki? Birçok kesime faydası oldu.

@Vincent Malloy, yazım kuralları açısından diyorsanız yıllardır mevcut olan bir kural.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…