Rehber Daha fazla eğlenmenizi sağlayacak The Witcher 3: Wild Hunt Modları

Estağfurullah hocam ne kusuru. Kurallara uyuyorum sadece. Şey, çoğunlukla.

Hocam ben oyunu eskiden unutmuştum şu an çoğu şeyi unuttuğumu fark ettim tavsiye ettiğiniz modlar ile başlamayı düşünüyorum ama PC'm yetersiz kalabilir diye korkuyorum bu konuda eklemeyin dediğiniz modlar var mı ve GAME+ nedir hocam onun hakkında bilgi verir misiniz verirseniz çok sevinirim.

Hocam grafikleri etkileyecek modları kurmayın. Örneğin AQUA ve BLOOD. New Game++'tan bahsediyorsunuz sanırım. O mod bir oyun bittiği zaman üstüne sınırsız Yeni Oyun+ açmanızı sağlıyor. Yani eşyalarınızı kaybetmeden hikayeye en baştan başlıyorsunuz. Bunun için hikayeyi bitirmiş olmanız lazım.

Anladım hocam teşekkür ederim ilginizi çeken ve güzel olduğunu ama absürt olduğunu düşündüğünüz başka modlar var mı?

Anladım hocam teşekkür ederim ilginizi çeken ve güzel olduğunu ama absürt olduğunu düşündüğünüz başka modlar var mı?
Ben buraya sadece benim kullandığım ve beğendiğim modları koydum hocam. Diğerlerini test etmediğim için koymadım. Daha önceden birkaç mod oyunumu bozmuştu ve yeniden yüklemek zorunda kaldım. O yüzden mod buldukça, beğenirsem buraya ekleyeceğim.

Tamamdır hocam ama dediğiniz blood modunu göremedim.

Blood'ı eklememişim hocam eklerim şimdi. Kusura bakmayın.

Yok hocam ne kusuru göremeyince bir sorayım size demiştim.

Hocam merhaba bu tarz bir hata aldım da sebebi nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…