Rehber Daha fazla eğlenmenizi sağlayacak The Witcher 3: Wild Hunt Modları

Nasıl yapılıyor hocam anlayamadım. Sadece ilk modu yükleyip doğru yükleyip yüklemediğimi test etmek istemiştim.
Hocam her modu yükledikten sonra Script Merger ile birleştirme yapmalısınız. Yoksa bu şekilde hata alırsınız. Script Merger'ın linkini modlarda paylaştım.

Hocam her modu yükledikten sonra script merger ile birleştirme yapmalısınız. Yoksa bu şekilde hata alırsınız. Script Merger'ın linkini modlarda paylaştım.

Hocam bir de eski ile nextgen Update'li modları anlayamadım.

Hocam eski modlar 1.32 sürümü için çalışanlar, Next gen ise şu anki sürüm ile çalışanlar.

Hocam bir de bazı modların ilk seçeneğinimi indirdiniz mesela E3 dodge sistem gibi sword talk modu ile çakışma sorunu olmuyor değil mi?

Hocam her modu yükledikten sonra script merger ile birleştirme yapmalısınız. Yoksa bu şekilde hata alırsınız. Script Merger'ın linkini modlarda paylaştım.

Script merger kullanımını anlayamadım hocam yardım edebilir misiniz?

Hocam kullanımını buldum ama hala böyle bir hata alıyorum.

Son düzenleme:
Hocam bir de bazı modların ilk seçeneğinimi indirdiniz mesela E3 dodge sistem gibi sword talk modu ile çakışma sorunu olmuyor değil mi?
Çoğu mod birbiriyle çakışır. Çakışmaları Script Merger ile giderebilirsiniz.
Script merger kullanımını anlayamadım hocam yardım edebilir misiniz?
Siz buraya atın çakışmaları ben yardımcı olayım.

Hocam kullanımını buldum ama hala böyle bir hata alıyorum.

Eki Görüntüle 1626259
SworFX modu ile ilgili bir sorun var. Merge sayfasını atın.

Çoğu mod birbiriyle çakışır. Çakışmaları script merger ile giderebilirsiniz.

Siz buraya atın çakışmaları ben yardımcı olayım.

Sworfx modu ile ilgili bir sorun var. Merge sayfasını atın.

Nasıl atabilirim hocam mergefilesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…