Rehber Daha fazla eğlenmenizi sağlayacak The Witcher 3: Wild Hunt Modları

Bilmiyorum hocam.

A b C şeklinde bir yer çıkıyor ya hocam. Orayı SS alıp atın.

Tamamdır hocam şu an oyunu son sürümüne güncelledim.

Hocam şu anda da böyle bir hata alıyorum.

Son düzenleme:
Hocam script mergeri açın merge tuşuna basın tüm tikleri işaretleyip. Sonra çıkan a b C ekranını atın.

Hocam şu an son sürümde çalışmayan modları yazabilir misiniz?

Hocam şu an son sürümde çalışmayan modları yazabilir misiniz?
Hocam bakın. Size diyorum ki, ABC ekranını atın yardımcı olayım, atmıyorsunuz. Yukarıda yazmıştım tüm modlar çalışıyor diye. Keşke okusanız.

Bir süre modlara yenilerini ekleyemeyeceğim ne yazık ki. Çok güzel modlar buldum ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Bunun sebebi ise harddiskimin kafası attığı için ve Script Merger ve modlarım harddiskimde olduğu için. Harddiski söktüm şuan bilgisayardan.

Son düzenleme:

Okudum hocam okudum kusura bakmayın final haftamdı o yüzden tam anlayamadım atıyorum şimdi geçmiş olsun bu arda HDD'nize üzüldüm modların adını yazarsın belki ben deneyebilirim isterseniz.

Buyurun hocam burada o kısım.

Örneğin burada önce C sonra B vermelisiniz. Merge Conflict yazan yere sağ tıklayın, sonra önce C daha sonra B verin.

Hocam sanırım bu sürümde bir sorun var. Bende de aktif olmadı çünkü. En baştan yüklemiştim oyunu. Araştırıyorum.

Bende hoods modu aktif oldu şu an satın almam gerekiyormuş. Düşme hasarını kaldıran modda çalışıyor. Dandelion modunu da yükledim ama daha dandelion kısımlarına gelmediğim için o çalışıyor mu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…