Rehber Daha fazla eğlenmenizi sağlayacak The Witcher 3: Wild Hunt Modları

Oyunu yeniden yükleyince düzeldi benim mod sorunum. Yarın listeyi güncellemeye başlayacağım.

Oyunu yeniden yükleyince düzeldi benim mod sorunum. Yarın listeyi güncellemeye başlayacağım.

Hocam bütün modlar Linux üzerindede çalışıyor haberiniz olsun. Belki rehber yaparım Linux üzerinde modları kurmak için. Bu rehberin linkini atarım.

@Aeronight hocam The Witcher 3: Next gen ile gelen bazı güncellemeler vardı. Fakat tepki topladığı için kaldırılmıştı. Bununla ilgili bir modunuz var mı?(tepki çeken dediğim +18 sahnelerin bazıları ve kanlı sahneler kaldırılmıştı)

Hocam ben bir fark göremedim açıkçası. Junior sahnesi bile aynıydı bende. Makale var mı? İncelemek isterim.

Elinize sağlık liste kabarık ama merak ettiğim bir şey var performans kaybı ne durumda ve bu mod paketini kullanıyor musunuz stabil mi?

Elinize sağlık liste kabarık ama merak ettiğim bir şey var performans kaybı ne durumda ve bu mod paketini kullanıyor musunuz stabil mi?

Grafik ayarları dışında yaptığın çoğu işlem performansı etilemeyecektir.

Meşale modu son güncellemede biraz FPS kaybına uğrattı ama ayarlarımın da etkisi var. Onun dışında herhangi bir çökme sorunu vs. olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…