antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 7 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar bacagı uzun ve futbolcu olan biri olarak soruyorum. Daha hızlı koşmak için uzun adımlarla mı kosmalıyız yoksa seri adımlarla mı koşmalıyız? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2022
Arkadaşlar bacagı uzun ve futbolcu olan biri olarak soruyorum. Daha hızlı koşmak için uzun adımlarla mı kosmalıyız yoksa seri adımlarla mı koşmalıyız?
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #2 Biraz uzun atarsan iyi olur çok uzun adım atarsan ivme kaybolur.
Bedirhangzlmc Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 Hocam araştırmalara göre kısa ve hızlı adım atmak koşucuları bitiş çizgisine daha hızlı ulaştırıyormuş. DAHA HIZLI KOŞMAK İÇİN 5 YOL | Herbalife Nutrition Türkiye www.herbalife.com.tr
Hocam araştırmalara göre kısa ve hızlı adım atmak koşucuları bitiş çizgisine daha hızlı ulaştırıyormuş. DAHA HIZLI KOŞMAK İÇİN 5 YOL | Herbalife Nutrition Türkiye www.herbalife.com.tr
T Techno34 Decipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.338 Makaleler 4 Çözümler 1 7 Eylül 2022 #4 Biraz daha uzun adım atmaya çalış. Ayrica ellerini ve kollarını karşıya bakacak şekilde konumlandir. Savurursan yavaslarsin. Bir de bol bol koşu antrenmanı yap sigara ve alkol tüketme.
Biraz daha uzun adım atmaya çalış. Ayrica ellerini ve kollarını karşıya bakacak şekilde konumlandir. Savurursan yavaslarsin. Bir de bol bol koşu antrenmanı yap sigara ve alkol tüketme.