Daha iyi bir hayata sahip olmak istemek

KopuQlavye

Kilopat
Yer
Yanlışlıkla Doğduğum Ev
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hiperaktif bir insanım. Çocukluğum dışlanarak geçti. Hep kalıplıydım hala öyleyim. Çocukken biriyle kavga edip döverdim sonra toplanıp beni döverlerdi. Ne alametse hep ben suçlu olurdum. O kötü günler geliyor aklıma bazen. Modum ve öz güvenim düşüyor. Kolay arkadaş veya düşman edinebilen biriyim. Üniversite birinci sınıf öğrencisiyim. İnternet üzerinde fitness antrenörlüğü yapıyorum. Daha çok para kazanıp hayat standartlarımı yükseltmek istiyorum. Bugüne kadar beni gerçekten seven bir kadına rastlamadım. Eksik hissettiriyor bazen. Sizde ne var ne yok hayat nasıl gidiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim de bir sürü hayalimiz hedeflerimiz var da tek bir olumsuz düşünce bunu yıkıyor. Önüne geçemiyorsun

Anormal derece sorun filan yoksa sizde bence normalce hayatınıza devam edin ama belki de bu kadar süredir böyleyse kendinizede bakın bence he eğer bende sorun yok diyorsan beklemeye devam et yanlızlık seçenek olmadığı zaman en iyi seçenek olacaktır.

Büyümüş halim siz olmalısınız şu an lise 2 gidiyorum ve bende dışlanıyorum hiperaktivemde var her şey tıpatıp aynı sadece ben bu durumu yaşayıp kederleniyordum.

1-0 önden başlamışsın bana göre. Şanslısın demek yakışmaz ama tecrübe ve para hayatta kalmak için çok önemli. Napalım bizde potansiyel göstereceğimiz günleri bekliyoruz, belkide gün geçtikçe unutuyorum bilemem ama beklemek zorundayım. Okul bu yoklamaya gelmiyor.

Galiba evet şanslısınız.

Şans ile alakası yok isterse anlatsın nasıl sohbet ediyor arkadaşları ile normal olacağını sanmam illaki bir öne çıkma hareketinde bulunması gerekir yoksa doğal olarak ezik konumuna düşer (yanlış anlama normal olarak sevilmez hiç kimse)

Ortalamanın üstü diyeyim. 2 kez okul değiştirdiğim için tek arkadaşım dahi yoktu ama bu sene toparladım. Eski bir arkadaşımla denk geldim, bunun üstüne de sınıftakiler bu nereden geldi diye yadırgamayıp içlerine aldı. Derslerle uğraşıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…