LeamTO Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Youtube'da Brave oyunda kanalında videoda gördüm eğer main jung iseniz ve baron, ejder, alameti çalmak veya çaldırmamak istiyorsanız bu siteye bir göz atabilirsiniz. Smiterino: League of Legends Smite Trainer
Merhaba arkadaşlar. Youtube'da Brave oyunda kanalında videoda gördüm eğer main jung iseniz ve baron, ejder, alameti çalmak veya çaldırmamak istiyorsanız bu siteye bir göz atabilirsiniz. Smiterino: League of Legends Smite Trainer
T talip44 Kilopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #2 Dostum ejder veya baronu çalmak/çaldırmak da oyunun bir parçası. Bu tarz otomatik siteleri ya da programları kullanınca oyunun ne heyecanı kalıyor ?
Dostum ejder veya baronu çalmak/çaldırmak da oyunun bir parçası. Bu tarz otomatik siteleri ya da programları kullanınca oyunun ne heyecanı kalıyor ?
LeamTO Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #3 Yani burada sonuçta sen bir şey kazanıyorsun oyununu geliştirmek için ileride profesyonel olabilmek için yararlı siteler.
Yani burada sonuçta sen bir şey kazanıyorsun oyununu geliştirmek için ileride profesyonel olabilmek için yararlı siteler.
thesismaN Megapat Katılım 20 Temmuz 2014 Mesajlar 211 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2016 #4 Güzel bir program. Ejder çaldırmak oyunun gidişatını tamamiyle değiştirir. Böyle şeyler çok etkili.