Daha iyi ve daha ucuz sistem önerisi

Ha bir de o hazır sistemi alacaksanız 16TL farkla sıvı soğutmayı Corsair H100 yapın.

Bu da güzel ama 3080 gözümü boyadı ben diğer sistemi denerim ama sen gene de at monitör ASUS TUF'la değiştiririm senin sistemi alırsam.

Ya da oradanda değiştirebilirim bir şeyler denerim ben.

Özelleştirme kısmındaki PSU'ların fiyatı uçuk. Dediğim gibi sistemdeki psungsyet iyi üzmez sizi. Çok isterseniz sistem gelince satıp daha iyisini alırsınız.

Bu da güzel ama 3080 gözümü boyadı ben diğer sistemi denerim ama sen gene de at monitör ASUS TUF'la değiştiririm senin sistemi alırsam.

TUF kötü benim attığım daha iyi.
TUF serisinde ghosting problemi var ben biraz daha üst seviye monitör istiyorum derseniz bunu alın.

Sizce hazırmı alayım yoksa kendimmi toplayayım hazır sistemi çok beğendim.

Cidden güzel hazır sistem RAM'i XPG ve soğutucuyu Corsair yaparsanız çok iyi olur zevke bağlı kasayı da GT501 yapabilirsiniz.
Yanına sonradan dramli bir SSD almanızıda tavsiye ederim.

Özelleştirme kısmındaki PSU'ların fiyatı uçuk. Dediğim gibi sistemdeki psungsyet iyi üzmez sizi. Çok isterseniz sistem gelince satıp daha iyisini alırsınız.

ELITE-3080 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR tam istediğim gibi fakat monitörü nasıl alacağım bütçemi aşıyor ama bu sistemi bırakmak hiç istemiyorummm.

Bu sistemi alacağım galiba çünkü diğer arkadaşın attığı çok iyi fakat monitöre para kalmıyor.

12400F ve 3080 olan sistem güzel değil mi? O sistemi alıp yanına 2K bir monitör alabilirsiniz.

2.el bakabilirsiniz 2.5k ya falan bulunabilir 1080p bir monitör.

Bu sistemi 1080p de kullanmak yazık olmaz mı hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…